ροή ειδήσεων

Aλλοδαπός αναστάτωσε το Παραδείσι και απειλούσε αστυνομικούς με... ψαροντούφεκο!


Αναστάτωση προκάλεσε χθες βράδυ ένας αλλοδαπός... (30-35, χρόνων, πιθανότατα Συριακής καταγωγής), όταν ύστερα από πρόκληση φθορών σε βάρος κινητής τηλεφωνίας (άγνωστο για ποιο λόγο), στη συνέχεια απειλούσε με... ψαροντούφεκο τους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν!

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, από περίοικους και διερχόμενους συντοπίτες μας (από την Αστυνομία, δεν έγινε γνωστό κάτι σχετικό, προφανώς για ευνόητους λόγους, και πολύ περισσότερο μέχρις ότου ολοκληρώσει τις ανακρίσεις που γίνονται), ο εν λόγω αλλοδαπός, λίγο μετά το μεσημέρι, είχε σταθμεύσει τροχόσπιτό του λίγο μετά το Παραδείσι, και στη συνέχεια άρχισε να κινείται "περίεργα" στην περιοχή.

Μάλιστα, όπως ελέγχθη, και άγνωστο για ποιο λόγο, ο συγκεκριμένος «τύπος» προέβη σε κάποιες φθορές σε βάρος των εγκαταστάσεων εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες, όμως, έγιναν αντιληπτές μ΄ αποτέλεσμα να ενημερωθεί η Αστυνομία η οποία ξεκίνησε προσπάθειες για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Και πράγματι, άρχισε μια μεγάλη αστυνομική κινητοποίηση προκειμένου να συλληφθεί ο άγνωστος δράστης, ο οποίος μάλιστα απειλούσε με... ψαροντούφεκο να χτυπήσει αστυνομικούς που είχαν αρχίσει να τον πλησιάζουν!

Τελικά, η Αστυνομία συνέλαβε τον δράστη, ενώ μ΄ ένα μεγάλο όχημα μεταφέρθηκς και το τροχόσπιτό του στην Ασφάλεια για την περισσυλογή περισσοτέρων στοιχείων.

topika-nea.gr




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *