ροή ειδήσεων

Ιωάννης Λαμπρόπουλος :ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.



ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ – ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΥ ΓΕΝ – ΚΑΙ ΥΠ.ΕΘ. ΑΜΥΝΑΣ
ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΟΥ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ....


Γράφει Και Καταγγέλλει
Ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος



Αν Το Πολίτευμα Μιας Χώρας Είναι Δημοκρατικό Ή Πρόκειται Για Καθεστώς, Αυτό Δεν Φαίνεται Από Την Ονομασία Του Πολιτεύματος, Αλλά Από Τις Πρακτικές Που Εφαρμόζει.
Το Έλλειμα Της Δημοκρατίας Στην Χώρα Μας Είναι Φανερό Και Η Παραβίαση Του Συντάγματος Γίνεται Πλέον Απροκάλυπτα. Όλα Αυτά Μπορούν Και Συμβαίνουν, Αφού Και Η Δικαιοσύνη Διεφθάρει Και Ακολούθησε Την Προδοσία Των Πολιτικών. Η Στρατιωτική Εξουσία Δεν Μπορεί Να Κάνει Κάτι, Γιατί Στις Υψηλές Θέσεις Των Διαταγών, Έχουν Τοποθετηθεί Μυημένοι Προδότες Που Υπακούουν Στους Προδότες Πολιτικούς. Και Τέλος Η Εξουσία Των Μέσων Ενημέρωσης, Είναι Στελεχωμένη Και Αυτή Από Ανθέλληνες Και Προδότες Και Αντί Να Ελέγχουν Όλους Τους Υπόλοιπους Και Να Πληροφορούν Τον Λαό, Πληρώνονται Για Να Τον Κοιμίζουν.


Από Την Πλευρά Μου Δεν Πληρώνομαι Από Κανέναν Και Ούτε Ποτέ Πληρώθηκα. Ίσα Ίσα Που Πληρώνω Πολλά Για Να Μπορώ Να Ερευνώ Και Να Μαθαίνω. Ούτε Έχω Δώσει Κανέναν Όρκο Σιωπής Στις Στοές Τους. Αυτό Λοιπόν Με Κάνει Ελεύθερο Να Μιλάω. Το Ξεκίνησα Σαν “Χόμπυ” Το 2007 Και Σήμερα Είμαι Ένα Μεγάλο Αγκάθι Στα Πλευρά Της Παγκοσμιοποίησης. Γι’ Αυτό Με Απείλησαν Ανοιχτά Και Απροκάλυπτα, Να “Ρίξω Τους Τόνους Γιατί Δεν Με Βλέπουν Καλά Και Με Αυτά Που Κάνω , Σκάβω Τον Τάφο Μου”. Αυτά Επί Λέξη Σε Δύο Μηνύματα.


Η Απειλή Μου Έγινε Από Την ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Αφού Την Υπογράφει Ένας ‘Ελληνας ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΣ Τάτσης Χρήστος- Αξιωματικός Δικαστικών Υποθέσεων ΠΝ (ΟΥΚ 150). Για Να Μην Στιγματιστούν Όμως Οι Έλληνες Βατραχάνθρωποι Από Έναν Επίορκο, Έκανα Έρευνα Και Πρόκειται Για Άτομο, Που Ήταν Στα ΟΥΚ, Αλλά Έχει Αποπεμφθεί Από Τα ΟΥΚ Με Διάγνωση, Ψυχολογικά Προβλήματα.
Με Ευθύνη Όμως Του Αρχηγού Στόλου Κ. Λίτσα, Του Αρχηγού ΓΕΝ Κ. Αποστολάκη Και Της Πολιτικής Ηγεσίας Του Υ.ΕΘ. Άμυνας, Τον Κρατούν Στο Πολεμικό Ναυτικό Σε Μία Παροπλισμένη Και Ανενεργή Υπηρεσία Και Τον Χρησιμοποιούν Όπως Φαίνεται, Για Να Απειλούν Ή Και Να Δολοφονούν Εχθρούς Του Ελληνικού Καθεστώτος. ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ. Δεν Το Γνωρίζω.


Είναι Εκπαιδευμένος Βατραχάνθρωπος, Νόμιμα Οπλισμένος Και Με Το Άλλοθι Της Ψυχασθένειας. Έχω Ενημερώσει Και Την Στρατιωτική Και Την Πολιτική Ηγεσία, Και Κάνουν Όλοι Τον “Κουφό”. Τους Καταγγέλω Λοιπόν Στον Ελληνικό Λαό, Ως Επίορκους Ανθέλληνες Και Προδότες, Που Σχεδιάζουν Την Δολοφονία Μου.


Τώρα Φαίνεται Καθαρά Ποιές Είναι Οι Προτεραιότητες Και Οι Στόχοι Του Υ.ΕΘ. Άμυνας Και Του ΓΕΝ. Γιατί Σίγουρα Δεν Είναι Η Προάσπιση Της Εθνικής Μας Κυριαρχίας. Γι’ Αυτό Και Οι Τούρκοι Αλωνίζουν Στα Νησιά Μας Σε Αέρα Και Θάλασσα.

Για Να Το ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σας Παραθέτω Από Την Ιστοσελίδα Του Γ.Ε.Ν. Ποιές Είναι Οι ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ Και Η ΕΥΘΥΝΗ Του ΣΤΟΛΟΥ.







ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ

Ο Στόλος Ως Μέσο Αποτροπής Κάθε Κακόβουλης Ενέργειας ........ (Προφανώς Σήμερα Δεν Βλέπουν Καμία Ως Κακόβουλη Ενέργεια. Τις Ενέργειες Των Τούρκων Τις Βλέπουν.....Φιλικές.)
· Έχει Σκοπό: Να Εξασφαλίσει Τα Κυριαρχικά Μας Δικαιώματα Στις Ελληνικές Θάλασσες. (Να Μας Πούν Ποιες Θεωρούν Ελληνικές Θάλασσες. Το Αιγαίο Δεν Είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ; Γιατί Το Παρέδωσαν Στους Τούρκους;)
·
· Έχει Σκοπό: Να Συμβάλει Στην Διατήρηση Του Υψηλού Ηθικού Του Εκτεταμένου Παράκτιου Και Νησιωτικού Πληθυσμούδια Της Επιδείξεως Της Σημαίας. (Ναι Οι Τούρκοι Αλωνίζουν Στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα, Οι Νησιώτες Ψαράδες Δέχονται Επιθέσεις Από Τούρκικες Ακταιορούς Και Πολεμικά Πλοία Και Την Σημαία Στα Ίμια Την Πήρε Ο Αέρας)






· Έχει Σκοπό Να Συνεισφέρει Σε Άλλους Φορείς Κατά Την Ειρήνη ................ ( Ναι Να Απειλεί Και Και Να Κλείνει Το Στόμα Στους Αντικαθεστωτικούς Αρθρογράφους, Με “Ψυχασθενείς” Βατραχανθρώπους)



Αυτό Είναι Το Σάπιο Και Διεφθαρμένο Ελληνικό Καθεστώς, Που Έχει Απλώσει Αμέτρητα Πλοκάμια Και Έχει Πνίξει Την Ελλάδα Και Την Δημοκρατία. Φθάσαμε Στο Σημείο Οι Στρατιωτικοί Να Υπακούν, Ακόμα Και Σε Διαταγές ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Υπακούν Στην Διαταγή Των Προδοτών “ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ”.


Είναι Όλοι Τους Προδότες Του ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ, Που Ξεκινάει Με Το “ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΤΩ ΠΙΣΤΗΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ”. Προδίδουν Λοιπόν Την ΠΑΤΡΙΔΑ, Με Την Πρόφαση Πως Ο Όρκος Λέει Στην Συνέχεια, “Να Υπακούω Χωρίς Αντίρρηση Τας Διαταγάς Των Ανωτέρων Μου". Αυτό Όμως ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Όταν Η Διαταγή Είναι Να ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.


Και Έτσι Σιγά-Σιγά, Δημιουργούν ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ Της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ Και Στην Θάλασσα Και Στον Αέρα, Αφού Οι Τούρκοι Αρχίζουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ Και Πάνω Από ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ.
Αφήστε Τους Τούρκους Να Αλωνίζουν Ελεύθερα, Στην Ελληνική Θάλασσα Του Αιγαίου Και Ελάτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ Να “Φάτε” Εμένα.
ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ.

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


ΙωάννηςΛαμπρόπουλος
Συγγραφέας-Ερευνητής
Giannis_lampropoulos@Yahoo.Com



Υ.Γ. Αυτά Είναι Αποσπάσματα Από Τις Απειλές Του ΓΕΝ


XRISTOS TATSIS
To
Me
Oct 26 At 2:43 PM
Διάβασα Το Μεγάλο Και Ιδιαίτερα Πατριωτικό Αρθρο Σου Σχετικά………..
……………………………………………………………………………………..
…………………………………………………………………………………..
Σε Έχω Γραμμένο ,,, Δε Φαντάζεσαι Πόσο...Παλιοκράχτη.........


Τον Τάφο Πού Υποσκάφεις, Γενναίε, Φρόντισε Να Τον Φτιάξεις Φανταχτερό………


Για Ρίξε Λίγο Τους Τόνους Γιατί Δε Σε Βλέπω Καλά.


Τάτσης Χρήστος.

Βατραχανθρωπος-Αξ/Κος Δικαστικών Υποθέσεων ΠΝ (ΟΥΚ150)


®1Greek



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *