ροή ειδήσεων

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Εύβοια: "Θα πέσει κανένας κεραυνός" έλεγε λίγα λεπτά πριν πέσει νεκρός ο άτυχος ποδοσφαιριστής


Συγκλονισμένη τοπική κοινωνία της Κηρίνθου στην Εύβοια...θρηνεί τον ξαφνικό θάνατο του 30χρονου Γιάννη Συκιώτη, που χτυπήθηκε από κεραυνό την ώρα που έφευγε από την προπόνηση της ομάδας του!

Πέντε συμπαίκτες μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Χαλκίδας σε κατάσταση σοκ, ενώ ένα 15χρονο παιδί έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων.
Ο 30χρονος Γιάννης Συκιώτης καταγόταν από το Μετόχι και ήταν ιδιοκτήτης κτηνοτροφικής μονάδας. Γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1984.




Η τραγωδία συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης. Ήταν περίπου στις 18:00 το απόγευμα όταν η ομάδα της Κηρίνθου είχε ξεκινήσει προπόνηση και ξέσπασε καταιγίδα. Οι παίκτες ξεκίνησαν να γυρίσουν στα αποδυτήρια μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα, αλλά ο άτυχος 30χρονος δεν πρόλαβε. Ένας κεραυνός τον χτύπησε και τον σκότωσε.




Είχε μείνει πίσω από τους υπόλοιπους, περίπου στο κέντρο του γηπέδου όταν έγινε το κακό. Οι συμπαίκτες του έτρεξαν αμέσως κοντά του, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και τον μετέφεραν στο κέντρο Υγείας στο Μαντούδι. Εκεί όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.




Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του προέδρου της ομάδας, πως λίγη ώρα πριν τον χτυπήσει κεραυνός, ο άτυχος Γιάννης Συκιώτης είχε, χαριτολογώντας πει, ότι "θα πέσει κανένας κεραυνός...". Επιβεβαιώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο...

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του άτυχου ποδοσφαιριστή, που όταν έφτασαν στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου έμαθαν το θάνατο του παιδιού τους. Και κατέρρευσαν.




"Τέτοια τραγωδία δεν έχω ζήσει στην ζωή μου, πρώτη φορά μου συμβαίνει τέτοιο πράγμα. Ευτυχώς που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Ήμασταν τυχεροί. Πήγαν τα παιδιά στις 17:30 το απόγευμα, ξεκίνησαν την προπόνηση και στις 17:50 - 17:55 έφερε το μπουρίνι. Μόλις άρχισαν οι πρώτες ψιχάλες, ήταν ο γιος μου εκεί και τους είπε άντε πάμε να φύγουμε γιατί θα πέσει και κανένας κεραυνός και χαριτολογώντας ο συγχωρεμένος είπε θα πάει στον Στέργιο που έχει και αλεξικέραυνο και μετά έγινε η τραγωδία", είπε στο eviazoom ο πρόεδρος της ομάδας.
Πηγή: eviazoom.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *