ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Ήθελα να το φοβίσω όχι να το σκοτώσω»



Ποινική δίωξη για κακοποίηση ζώων, ασκήθηκε από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου... σε βάρος του 74χρονου που συνελήφθη στις Καλυθιές που σκότωσε με σιδερένιο σωλήνα κουτάβι που φιλοξενούσε το φιλοζωικό σωματείο «Τυχερές Πατούσες», και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο.

Σύμφωνα με την Ροδιακή, η δίκη του 74χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται πως απλώς ήθελε να φοβίσει το ζώο και όχι να το σκοτώσει, αναβλήθηκε για τις 21 Νοεμβρίου καθώς ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ρόδου με προβλήματα υγείας όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκαναν μέλη του φιλοζωικού σωματείου στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαγγέλου σε βάρος του 74χρονου.

Το περιστατικό σύμφωνα και με το κατηγορητήριο, σημειώθηκε στο κτήμα που διατηρεί στο Φαληράκι ο 74χρονος, όπου και εκτρέφει κότες, κουνέλια και κατσίκια.

Εκεί ο 74χρονος φέρεται να χτύπησε το κουτάβι (8 μηνών) με σιδερένιο σωλήνα στο κεφάλι, και από το χτύπημα επήλθε ο θάνατος του ζώου.

Σημειώνεται πως το συγκεκριμένο ζώο ανήκε στο Φιλοζωικό σωματείο «Τυχερές Πατούσες» και φιλοξενούνταν από 41χρονο που διαμένει σε κοντινή απόσταση από τον 74χρονο.

Μάλιστα το κουτάβι επρόκειτο να ταξιδέψει στις 26 Νοεμβρίου για το εξωτερικό προκειμένου να δοθεί για υιοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος εξεταζόμενος από τους αστυνομικούς δήλωσε πως η πρόθεσή του ήταν να φοβίσει το σκυλί και όχι να το σκοτώσει.

Τέλος ο 74χρονος επεσήμανε πως και ο ίδιος είναι φιλόζωος και μάλιστα το προηγούμενο διάστημα εκτός από τα άλλα ζώα είχε στην κατοχή του και δύο σκυλιά.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *