ροή ειδήσεων

Ρόδος: ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Βασίλη Καπετανάκη...


Η τελευταία πράξη μιας ανείπωτης τραγωδίας γράφτηκε χθες το μεσημέρι στον Ιερό Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Ρόδο,... όπου τελέσθηκε η κηδεία του αδικοχαμένου καθηγητή παιδιατρικής Βασίλη – Ανδρέα Καπετανάκη του Ιωάννου, ο οποίος έσβησε απροσδόκητα στις 27 Οκτωβρίου 2014, στο Λονδίνο που εργάζονταν, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Ο Βασίλης Ανδρέας Καπετανάκης, ήταν επίκουρος καθηγητής παιδιατρικής και νεογνολογίας στο Guy & St. Tomas Hospital του Λονδίνου και θεωρούνταν ένας εξαιρετικά επιτυχημένος επιστήμονας, με κατάρτιση αντίστοιχα εξαιρετική.

Ζούσε κι εργάζονταν στο Λονδίνο ως παιδίατρος, μαζί με τον αδελφό του Σταμάτη ο οποίος είναι επίσης γιατρός και ο οποίος ασκεί το επάγγελμα του επεμβατικού καρδιολόγου, σε διακεκριμένο νοσοκομείο του Λονδίνου.

Το γεγονός βύθισε σε βαθύ πένθος την οικογένεια, τους φίλους, τους συγγενείς και όλους τους κατοίκους της περιοχής μας, καθώς η οικογένεια είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην τοπική μας κοινωνία.

Ο πρόεδρος του ΙΣΡ

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του ΙΣΡ κ. Χρήστος Μαντάς, επισήμανε:

«Η Ρόδος έχασε ένα ακόμα εκλεκτό της τέκνο συνάδελφο ιατρό στην μακρινή Αγγλία όπου εργαζόταν, τιμώντας επανειλημμένως την άσπρη μπλούζα του Έλληνα ιατρού.

Ο Βασίλης Καπετανάκης παιδίατρος, υιός του ιατρού εξέχοντος μέλους μας κ. Ιωάννη Καπετανάκη καρδιολόγου εάν και δεν τον γνωρίσαμε η ξαφνική απώλεια του αποτελεί πλήγμα για την ιατρική οικογένεια της Ρόδου και αυτό μας γεμίζει όλους ανείπωτη θλίψη.

Ο μεταστάς μόλις στα 42 του χρόνια υπήρξε ένας εξαίρετος επιστήμονας, ένας άριστος ιατρός που τίμησε τον όρκο του σε όλη την σύντομη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας στην Αγγλία όπου και εργαζόταν.

Με το ήθος, την αξιοπρέπεια και τη χαρισματική του προσωπικότητα πρόσφερε πολλά στους ασθενείς του τα μικρά παιδιά που τόσο αγαπούσε.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, εκφράζει προς τους οικείους του τα πιο θερμά του Συλλυπητήρια».

Ροδιακή
gkourou.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *