ροή ειδήσεων

Ρόδος: ανήλικος άρπαξε αλυσίδα από τον λαιμό οδηγού



Οι άνδρες της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφίες για κλοπή σε βάρος του 14χρονου και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στους γονείς του...

Οι προσαγωγές υπόπτων για διάφορα αδικήματα που έκαναν οι άνδρες της Ασφαλείας Ρόδου, βοήθησαν να αποκαλυφθεί ο ανήλικος δράστης της αρπαγής μιας αλυσίδας από το λαιμό μιας γυναίκας που είχε γίνει στις 17 Οκτωβρίου!

Η 59χρονη κλήθηκε στην Ασφάλεια και αναγνώρισε με απόλυτη βεβαιότητα τον 14χρονο που την πλησίασε ενώ είχε σταματήσει σε φανάρι το αυτοκίνητό της στη νέα περιφερειακή οδό της Ρόδου και της είχε ζητήσει ένα τσιγάρο. Την στιγμή που του το πρόσφερε, ο ανήλικος άρπαξε με μια γρήγορη κίνηση από τον λαιμό της την χρυσή αλυσίδα με μία πεταλούδα αξίας 500 ευρώ και το έβαλε στα πόδια!

Ο πιτσιρίκος παραδέχθηκε την κλοπή και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σπίτι του, όπου τους παρέδωσε την κλεμμένη αλυσίδα. Οι άνδρες της Ασφαλείας σχημάτισαν δικογραφίες για κλοπή σε βάρος του 14χρονου και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου στους γονείς του και την υπέβαλαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Πηγή: Protothema.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *