ροή ειδήσεων

Ρόδος: Οι ανήλικοι έκλεψαν, οι γονείς τους συνελήφθησαν



Ένα κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή των ανήλικων...

Πήραν στο λαιμό τους και τους γονείς τους με τα καμώματά τους δυο πιτσιρικάδες, που συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Ασφαλείας λίγη ώρα αφ' ότου έκλεψαν ένα κινητό από ένα άλλο ανήλικο παιδί.

Οι δυο ανήλικοι ηλικίας 13 και 16 χρόνων εντοπίστηκαν γρήγορα από τους αστυνομικούς στους οποίους το θύμα είχε καταγγείλει την κλοπή την περασμένη Κυριακή και προσήχθησαν στο τμήμα, όπου οδηγήθηκαν και οι κηδεμόνες τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε στην κατοχή των δυο αγοριών και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Μεγάλες ζημιές προκάλεσε στο εσωτερικό του κτιρίου όπου στεγάζεται το Β΄ Κέντρο Προσχολικής Αγωγής στο Ηράκλειο ένας 19χρονος Αλβανός διαρρήκτης, αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί τα χρήματα που έκλεψε από ένα γραφείο καθώς συνελήφθη επ' αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Ο νεαρός αλλοδαπός οδηγήθηκε για προανάκριση στην Ασφάλεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου που του άσκησε δίωξη για κλοπή και διακεκριμένες φθορές.

Η ιδιοκτήτρια μιας επιχείρησης στη Δράμα ήταν απασχολημένη όταν μπήκε μέσα ένας 29χρονος κι έτσι βρήκε την ευκαιρία να ανοίξει την ταμειακή μηχανή και να αρπάξει από μέσα 80 ευρώ! Όμως, η γυναίκα είδε τον δράστη να φεύγει και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τον συνέλαβαν, της επέστρεψαν τα κλεμμένα χρήματα και παρέδωσαν τον δράστη σε συναδέλφους τους της Ασφάλειας που ερευνούν αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *