ροή ειδήσεων

Ξάφριζαν καθημερινά το ίδιο ξενοδοχείο στη Ρόδο



Στην Ιαλυσό
Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, όμως, έπιασε στα πράσα τον 23χρονο τη στιγμή που προσπαθούσε... να παραβιάσει τις πόρτες του ενός δωματίου μετά το άλλο και ειδοποίησε άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματοΣχεδόν κάθε μέρα... «επισκέπτονταν» την ίδια ξενοδοχειακή μονάδα στην Ιαλυσό της Ρόδου δυο νεαροί, οι οποίοι έκλεβαν διάφορα υλικά αλλά τρύπωναν και στα δωμάτια τουριστών έχοντας εξασφαλίσει ένα από τα «πασπαρτού» της επιχείρησης! Στην τρίτη κλοπή, ένας από τους δράστες συνελήφθη.

Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου έπιασε στα πράσα τον 23χρονο τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει τις πόρτες του ενός δωματίου μετά το άλλο και ειδοποίησε άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι έφτασαν αμέσως και τον συνέλαβαν. Ο νεαρός είχε πάνω του το αντικλείδι που είχε κλέψει μαζί με έναν 27χρονο συνεργό του από το ξενοδοχείο την περασμένη Κυριακή και προσπαθούσε με αυτό να ανοίξει τις πόρτες.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δυο νεαροί είχαν «χτυπήσει» το ξενοδοχείο και την Δευτέρα, κλέβοντας από διάφορους χώρους οικοδομικά υλικά άγνωστης αξίας. Παράλληλα, αποκαλύφθηκε ότι ο 23χρονος είχε διαρρήξει και ένα σπίτι στην περιοχή τον περασμένο Αύγουστο και είχε κλέψει μετρητά και ένα κινητό. Ο νεαρός οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *