ροή ειδήσεων

Πολλά κρούσματα γαστρεντερίτιδας εξαιτίας του κρόκου Κοζάνης!



Πολλοί καταναλωτές τον παίρνουν για καλό και καταλήγουν στο νοσοκομείο! Τι λένε οι κάτοικοι της Κοζάνης για την ποιότητα του Κρόκου....

Το φαινόμενο της εμφάνισης – τις τελευταίες μέρες – πολλών κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας στην Τ.Κ. Κρόκου Κοζάνης, κατήγγειλε στο δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, ο δημοτικός σύμβουλος – της παράταξης του Γιάννη Δεληγγιάνη – Βασίλειος Κανάβας.

Οι κάτοικοι, σύμφωνα με το kozan.gr, υποπτεύονται πως για την κατάσταση αυτή οφείλεται το πόσιμο νερού, άποψη με την οποία όμως διαφωνεί η ΔΕΥΑ Κοζάνης, που πραγματοποίησε – μετά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων – μετρήσεις στο νερό και διαβεβαιώνει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αντώνης Κύρινας, ανέφερε πως, παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις, οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΚ θα επανεξετάσουν το ζήτημα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/11/14 08:31

    Συγνωμη αλλα ειστε γενικως απαραδεκτοι.γραφετε οτι σας κατεβει.προκαλειτε δημοσιογραφικη αηδια.ουτε ο τιτλος συναυδει με λεγομενα.ουτε δικαιολογησατε τα κρουσματα,τα μερικα κρουσματα γαστρεντεριτιδας.κατηγορητεκαι δυσφημιζετε ενα εξαγωγιμο καθαρα προιον.ειστε καιασχετοι απο μαγειρικη.το απειροελαχιστο που θα ριξει καποιος μεσα στο φαγητο,μονο γευση και οψη δινει στη θερμοκρασια που μαγειρευεις.λυπαμε αλλα επρεπε να ειστε προσεκτικοτεροι.ακομη και στην αναμεταδοση ειδησεων επρεπε να κανετε μια στοιχειωδη ερευνα.καταντησατε μια ραδιοαρβυλα.αν,τελος επεκταθω και στα κακα της ροδου που προσπαθητε να λυσετε,τοτε θα κατηγορηθω και για βλαχοτρικαλινος,γυφτοσερραιος ηβουλγαροσαλονικιος.το παρον πρεπει να διαγραφει,αλλιως αποτελει καθαρη
    δυσφυμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/11/14 13:16

    Συμφωνώ απόλυτα....φτηνή δυσφήμιση που αυτοβαφτίζεται ενημέρωση, χωρίς έρευνα και στοιχεία. Ο δε τίτλος δεν έχει καμία σχέση με το κείμενο, ως σύνολο όμως προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για την παιδεία και την ποιότητα του συντάκτη! Λυπάμαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *