ροή ειδήσεων

Ρόδος: στο "σκαμνί" δύο αδέλφια για απόπειρα ανθρωποκτονίας - Θεώρησε ότι έριχνε φόλες στα σκυλιά του



Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα βρεθούν την ερχόμενη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, δύο αδέλφια από τη Ρόδο,... που κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη κατάσταση, σε βάρος ενός 48χρονου, πριν από πέντε χρόνια. Η δίκη θα διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου 2009, στην περιοχή Παραμυθία, στο Δήμο Αφάντου. Ο 67χρονος, είχε διαμάχη με τον 48χρονο, επειδή θεωρούσε ότι ο τελευταίος έριχνε φόλες στα σκυλιά του.

Η συνάντησή τους, το βράδυ εκείνο, κόντεψε να καταλήξει σε τραγωδία. Ο 48χρονος με τη σύζυγό του, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, συναντήθηκαν με τα δύο αδέλφια. Ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός και στη συνέχεια ο 67χρονος έβγαλε το όπλο του και πυροβόλησε τον 48χρονο, ενώ χτύπησε με την λαβή του όπλου τη σύζυγό του. Το ανδρόγυνο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Ρόδου, όπου και νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου.

Αρχικά συνελήφθη ο 65χρονος και λιγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία ο 67χρονος.

Στην πρώτη κατάθεση που είχε δώσει ο αδελφός του δράστη (ο οποίος βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση) ενώπιον των αρμοδίων αστυνομικών, σημείωσε μεταξύ των άλλων, ότι κανείς δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει κανέναν και ότι όλα έγιναν πάνω στη συμπλοκή που ακολούθησε.

Σε βάρος των δύο ανδρών ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος τις οποίες και αρνήθηκαν απολογούμενοι στον ανακριτή τονίζοντας μάλιστα ο 67χρονος ότι δεν είχε πρόθεση να πυροβολήσει και ότι επάνω στην συμπλοκή που είχαν το όπλο εκπυρσοκρότησε από μόνο του.

Παραδέχθηκε πάντως ότι είχαν χρόνια διαμάχη για κτηματικές και άλλες διαφορές που είχαν.

Πηγή: rodiaki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *