ροή ειδήσεων

Το μήνυμα των τζιχαντιστών για ιερό πόλεμο παντού στην Αττική...



Οι τζιχαντιστές στην Αττική έχουν γεμίσει τους τοίχους με το μήνυμα τους...

Εμείς κοιμόμαστε ακόμα..
Σε σημερινή ανάρτηση του το Μακελειό αποκαλύπτει σε δεκάδες περιοχές της Αττικής, το μήνυμα για τον ιερό πόλεμο. Ίσως βρίσκεται και στη δική σας γειτονιά.



Μεταμόρφωση

Μεταμόρφωση. Προαστιακός

Άγιοι Ανάργυροι

Άγιοι Ανάργυροι

Μενίδι

Μενίδι

Σχόλιο Λύκιου:
Η συγκεκριμένη επιγραφή που όπως μας πληροφορεί το άρθρο, έχει αρχίσει να εμφανίζεται σε διάφορα μέρη της Αθήνας, πιθανολογείται ότι σημαίνει "Ο Αλλάχ είναι ο μόνος Θεός και προφήτης του, ο Μωάμεθ". Πιθανών επίσης στην κατά λέξη μετάφραση, να λέει "Για Θεός εκτός Αλλάχ Αλλάχ προφήτης Μοχάμετ" με εμφανή δηλαδή την κακή γλωσσική απόδοση, που ίσως να σημαίνει εκ του προχείρου διατύπωση από μη γνώστη της αραβικής γλώσσας. Κατά μια άλλη άποψη, το σύνθημα αυτό είναι η σημαία του ISIS, του ισλαμικού κράτους-χαλιφάτου!
Αυτό που έχει σημασία, είναι η προσπάθεια κάποιων, να διεγείρουν (και να εξεγείρουν) τους εν Ελλάδι ισλαμιστές, σε έναν "ιερό πόλεμο" κατά των "απίστων" και αυτό αποτελεί σίγουρα μια πραγματική απειλή για το έθνος και το κράτος μας. Μόνο στην περιοχή των Αθηνών, κατά ασφαλείς πληροφορίες, διαμένουν περίπου 1.500.000 αλλοδαποί που προέρχονται από ισλαμικές χώρες, όπως Ιράκ, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν, Συρία, Παλαιστίνη, Αίγυπτο, Αλγερία, Τυνησία, Μαρόκο, Λίβανο, Σουδάν , Νιγηρία, Αιθιοπία, Σομαλία, κτλ. Βεβαίως ιδιαίτερο ρόλο, διαδραματίζουν οι εν Ελλάδι ισλαμιστές Αλβανοί, Βόσνιοι Τσετσένοι και Τούρκοι, με ηγετικό ρόλο. Οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, το γνωρίζουν και έχουν ήδη μια καλή εικόνα για την δομή τους. Ο κίνδυνος προέρχεται κυρίως από το πολιτικό κατεστημένο της χώρας, ενώ οι προοπτικές μιας αυριανής κυβέρνησης αριστερής πλειοψηφίας, προμηνύει (έχουν ήδη διακηρύξει) την φιλική αντιμετώπιση των ισλαμιστών και την ενθάρρυνσή τους στο να "εκφράζονται ελεύθερα", ενώ εξ αρχής έχουν αποποιηθεί κάθε διάθεσης για έλεγχο και περιορισμό των δραστηριοτήτων τους!
ΛΥΚΙΟΣ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Τσιχαντιστες ειναι βρε παιδιά δεν είναι τίποτα το τρελό είναι λογική άνθρωποι με αρκετά καλές
    γνώσεις χασάπη να φάτε άνθρωπο κεφάλι σούπα άνθρωπο μπούτι στα κάρβουνα και άνθρωπο άντερακια πατσά.Να μη είμαστε ρατσιστές και να κατηγορούμε τα παιδιά αυτά που μας φέρνουν τη κουρ με κουζίνα τους . Ο μουχαλατος είναι ο προφήτης τους και αυτούς αυτά τους διδάσκει η θρησκεία τούς όχι σαν εμάς αγαπάτε αλιλους και μαλα@@ γ@μ@τε αλιλους ειναι κανονικά το πολιτισμένο μήνυμα τον μουσουλμάνων αυτά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *