ροή ειδήσεων

Ούτε ένα “συγγνώμη” από τον Μαχαιρίδη για την Γέφυρα Κρεμαστής και τα θύματα!



Υπεραμύνθηκε των επιλογών του ο τέως Περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης κατά την διάρκεια... της συζήτησης στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για την Γέφυρα της Κρεμαστής χωρίς να θέλει να αναλάβει ούτε την στοιχειώδη ευθύνη για τα θύματα που πνίγηκαν!

Απαντώντας στον εκτελεστικό γραμματέα κ. Δημήτρη Σκιαδά που έκανε την εισήγηση για την πορεία του έργου, ο Γ. Μαχαιρίδης είπε μεταξύ άλλων: “Υπάρχουν 2 νομικοί σύμβουλοι στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται για μια υπόθεση πολύ σοβαρή. Τα πολιτικά πρόσωπα είναι εδώ για να εξασφαλίσουν την εύρθυμη λειτουργία των έργων. Εσείς όμως δεν ζητήσατε από τις υπηρεσίες ενημέρωση ή γραπτή εισήγηση. Εάν η υπηρεσία δεν έκανε καλά τη δουλειά της, ο πολιτικός και πειθαρχικός προϊστάμενος είναι ο περιφερειάρχης. Για το έργο, έγινε διαγωνισμός και πληρώθηκαν οι μελετητές. Υπάρχει ολοκληρωμένη μελέτη η οποία πριν δημοπρατηθεί πληρώθηκε και ελέγχθηκε. Υπάρχουν εγκρίσεις από το ελεγκτικό συνέδριο. Η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που συνοεδεύει την παρούσα απόφαση, υπάρχει και πρέπει να βρίσκεται στα γραφεία της επιβλέπουσας υπηρεσίας” όπως τόνισε.

Μάλιστα, ο τέως περιφερειάρχης απευθυνόμενος στον διάδοχό του, αναφώνησε: “ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!! Ο πολιτικός προϊστάμενος είναι ο περιφερειάρχης. Υπάρχουν υπηρεσιακοί παράγοντες που πρέπει να τους καλέσουμε να μας πουν αν η διαδικασία είναι σωστή. Εκφράζετε την άποψη ότι οι παλαιότερες μελέτες και οι εγκρίσεις έπαψαν να ισχύουν. Το έργο είναι ενταγμένο και έχει εξασφαλισμένα τα χρήματά του. Προτείνω να καλέσουμε όλους όσους είχαν την ευθύνη σύνταξης μελετών να μιλήσουν. Είναι υπηρεσιακή υπόθεση και πρέπει να μας πουν αν έγινε κάτι λάθος ” όπως υπογράμμισε.

Ωστόσο ασκήθηκε έντονη κριτική στον κ. Μαχαιρίδη για τα θύματα της πλημμύρας. Ο τέως περιφερειάρχης δεν απάντησε και αρκέστηκε μόνον στην σιωπή αλλά και στην κριτική απέναντι στον κ. Χατζημάρκο.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/11/14 03:21

    Λέτε εδώ οι τσαμπήκοι για τους βλάχους , αλλά μια χαρά τον αγρινιώτη χρόνια ψηφίζατε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *