ροή ειδήσεων

ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΑΛΒΑΝΟΣ "ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ", "ΜΠΟΥΚΑΡΕ" ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΔΕΙΑΣΕ" ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ! ...



ΠΗΡΕ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ! 14 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ , ΟΙ 3 ΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!...

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πώς ο αλβανός δράστης ήταν κι εκείνος μέσα στο μαγαζί και διασκέδαζε.

Σε διαφωνία που είχε με άτομα που βρίσκονταν την ώραεκείνη στο μαγαζί, νευρίασε , βγήκε για λίγο έξω… “γέμισε” ένα καλάσνικοφ , το οποίο ακόμα δεν έχει διαπιστωθεί από πού το πήρε και πού το είχε και στη συνέχεια το “ΑΔΕΙΑΣΕ” μπαίνοντας μέσα με ΜΑΝΙΑ, στέλνοντας 14 άτομα στο νοσοκομείο...!!

Δύο μάλιστα την ώρα αυτή χειρουργούνται ένας νεαρός και μια κοπέλα. Ο νεαρός φέρει διαμπερές τράυμα στο θώρακα και η 23χρονη διαμπερές τραύμα στο μηρό, με 3 σφαίρες να έχουν “βρει” το πόδι της και να της έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες.

Δείτε τι λέει ο άνθρωπος που μένει πάνω από το νυχτερινό μαγαζί! Οι ριπές ήταν συνεχόμενες επί 30 δεύτερα λένε οι γείτονες που σηκώθηκαν έντρομοι από το κρεβάτι τους.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 04:15. Στη συνέχεια , πήρε ταξί και εξαφανίστηκε ! Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή του. ΠΟΛΥ κοντά στον εντοπισμό του λέει η ΓΑΔΑ.

Η περιοχή είναι αποκλεισμένη από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Η αστυνομία έχει στα χέρια της φωτογραφία του δράστη, από την οποία προσπαθεί να εξακριβώσει την ταυτότητά του και να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία, όπως εάν βρισκόταν στο κλαμπ με παρέα. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΛΑΣ πρόκειται για σεσημασμένο.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα άτομο ξανθό που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα. Ήταν τέσσερις και τέταρτο και το γνωστό μεζεδοπωλείο “ Έτσι απλά” στην ακτή Ιαβέρη ήταν γεμάτο από κόσμο και μάλιστα οι περισσότεροι ήταν ηλικίας 20-30 ετών. Χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό μέσα στη νύχτα ο άγνωστος μπήκε στο κατάστημα όπλισε το καλάσνικοφ, το σήκωσε και έριξε .Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Δεκάδες σφαίρες άρχισαν να σκορπούν κορμιά στο πάτωμα δίχως να γνωρίζει κανείς τον λόγο και τι ακριβώς συνέβη. Μάρτυρες που ήταν παρόντες στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ μιλούν για έναν “ψυχοπαθή” που πυροβολούσε 20χρονους! .

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο δράστης λίγο πριν σηκώσει το καλάσνικοφ και προκαλέσει τον πανικό ήταν με μια γυναίκα μέσα στο μεζεδοπωλείο και διασκέδαζε.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι φωτογραφήθηκε από τον φωτογράφο του καταστήματος και πως ήδη οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αντίγραφο των φωτογραφιών και τον αναζητούν.

Αιμόφυρτοι έπεσαν στο πάτωμα 11 άνθρωποι. Ανάμεσά τους και η γυναίκα που λίγο πριν διασκέδαζε μέσα στο κατάστημα μαζί με τον δράστη.

Πρωτοφανές περιστατικό…. Ο δράστης φέρεται να είναι άκρως επικίνδυνος και έχει εμπλακεί και σε προηγούμενα σχετικά επεισόδια. Και στις τρεις άλλες περιπτώσεις σε Μεταξουργείο, Άγιο Παντελεήμονα και ακόμη ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας.

Τα χτυπήματα ήταν πανομοιότυπα. Τα καταστήματα δεν ήταν κλέιστά, είχαν κόσμο και μάλιστα στο μπαρ του Μεταξουργείου υπήρξε και θανάσιμος τραυματισμός ενός άνδρα.


ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΩΝΤΑΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/11/14 18:36

    ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/11/14 23:01

    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΠΕΡΙ,ΕΝΕΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/11/14 07:55

    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *