ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΖΩΩΝ



Τρεις υποθέσεις κακοποίησης ζώων θα απασχολήσουν το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου... μετά από ενέργειες του φιλοζωικού σωματείου «Τυχερές Πατούσες».

Στην πρώτη υπόθεση κατηγορούμενος είναι ένας κάτοικος Καμείρου. Μέλος της φιλοζωικής ομάδας είχε καταγγείλει ότι στην περιοχή της Καμείρου Σκάλας υπήρχε ένας σκύλος σε άσχημη κατάσταση ελλείψει νερού και τροφής, δεμένος με συρματόσχοινο, κοντά σε γκρεμό.

Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, το ζώο είχε δέσει εκεί ένας 65χρονος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν τακτική του, προκειμένου να φοβίζει τα αιγοπρόβατα ιδιοκτησίας του, για να μην πέσουν στον γκρεμό. Η φιλοζωική κατήγγειλε ότι ο 65χρονος κακοποιούσε συχνά τα σκυλιά του και ότι σε άλλη επίσκεψη στο χώρο είχε βρει επίσης δεμένο με συρματόσχοινο ένα θηλυκό σκυλί με τα κουτάβια του.

Στη δεύτερη υπόθεση κατηγορούμενες είναι δύο Aθίγγανες, που χρησιμοποίησαν δύο ημίαιμα κουτάβια, προκειμένου να προκαλέσουν τον οίκτο διερχομένων από την Πύλη Ντ' Αμπουάζ, της Μεσαιωνικής Πόλης. Είχαν εκθέσει τα ζώα στον ήλιο, σε κατάσταση ύπνωσης, την οποία προκάλεσαν οι ίδιες, δίνοντας τους υπνωτικά χάπια, δίχως νερό και φαγητό.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, στην τρίτη υπόθεση ένας κάτοικος Ρόδου φέρεται, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2013, με τη χρήση φαρμάκου, να δηλητηρίασε τρία σκυλιά στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *