ροή ειδήσεων

Τέλος ο Ρανιέρι από την Εθνική. Αυτός είναι ο νέος προπονητής



Τέλος ο Ρανιέρι από την Εθνική Ελλάδος, μετά την ντροπιαστική ήττα με 0-1 μες στο Καραϊσκάκης από τις Νήσους Φερόε.... Την ανακοίνωση, με την οποία σηματοδότησε τις εξελίξεις έκανε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Και μπορεί ο ίδιος ο Ρανιέρι να ανέλαβε την ευθύνη για την απαράδεκτη εμφάνιση των παικτών του, ωστόσο δεν έκανε την παραμικρή αναφορά σε τυχόν παραίτησή του.

Η ΕΠΟ όμως δεν συγχώρεσε ακόμα ένα παραστράτημα και φαίνεται αποφασισμένη να τον απομακρύνει από τον πάγκο της Εθνικής, πληρώνοντας ακόμα και το τίμημα της αποζημίωσης, το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 800.000 ευρώ. Ο Γιώργος Σαρρής, σε μεταμεσονύκτια ανακοίνωσή του ανέλαβε την ευθύνη για τη λανθασμένη επιλογή του, καθώς και τα «ηνία» της απόλυσής του.

«Μετά το σημερινό καταστροφικό για την Εθνική Ομάδα αποτέλεσμα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ατυχέστατη επιλογή του προπονητή, που είχε σαν συνέπεια να εμφανιστεί ενώπιον των Ελλήνων φιλάθλων αυτή η κάκιστη εικόνα της Εθνικής Ομάδας. Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα συγκαλέσω θα αναλάβω την ευθύνη και ενώπιον των μελών του και θα δρομολογήσω όλες τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για να μην ξαναζήσει η Εθνική Ομάδα μια τόσο ντροπιαστική βραδιά», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Φαίνεται λοιπόν ότι η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να λύσει τη συνεργασία με τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Το θέμα, όμως, είναι τι γίνεται με την αποζημίωσή του, αφού το σπάσιμο του συμβολαίου συνεπάγεται και αύξηση του τραπεζικού του λογαριασμού κατά 800.000 ευρώ!

Ο νέος προπονητής


Δεν πέρασαν λίγες ώρες από το «ναυάγιο» στο Γ. Καραϊσκάκης και τα γερμανικά ΜΜΕ είχαν ήδη «βρει» τον αντικαταστάτη του.

Πρόκειται για τον Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ο 75χρονος τεχνικός, με εμπειρία στους πάγκους από την Μίλαν μέχρι την Βόρεια Ιρλανδία, φέρεται να είχε πριν από το ματς με τα Φερόε επαφές με την ΕΠΟ.

Σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα, ο ιταλός είπε το «ναι» στην κρούση που δέχτηκε από την ελληνική ομοσπονδία, από τη στιγμή που οριστικοποιηθεί το «διαζύγιο» με τον Ρανιέρι.

Πληροφορίες του planet-greece μέσα από την ΕΠΟ επιβεβαιώνουν ότι έχει υπάρξει επαφή με τον Ιταλό τεχνικό και μάλιστα πολύ πριν από τον αγώνα με τις Νήσους Φερόε, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία.

Σαν προπονητής έχει κατακτήσει πρωταθλήματα με την Γιουβέντους, την Ίντερ, την Μπάγερν Μονάχου και την Σάλτσμπουργκ. Στο ενεργητικό του έχει και ευρωπαϊκούς τίτλους, όπως το Κύπελλο Κυπελλούχων, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το UEFA.

Έχει κάτσει στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας και του Βατικανού.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *