ροή ειδήσεων

Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα τροχαία



Η 16η Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων....
Μια μέρα μνήμης, αλλά και η αφορμή για να συζητηθούν ξανά οι πολιτικές που θα εξαλείψουν το φαινόμενο. Ο πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα καλεί τις οικογένειες που έχουν χάσει δικούς τους σε τροχαία, αλλά και όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Παγκόσμια Ημέρα Θυμάτων

Στην Αθήνα οι εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί για τη 1 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, στη Θεσσαλονίκη για τις 12 στην πλατεία Αριστοτέλους, ενώ δράσεις θα γίνουν επίσης σε Ρόδο, Αλεξανδρούπολη, Κατερίνη και αλλού. Κεντρικό σύνθημα φέτος είναι "Η ταχύτητα σκοτώνει! Ας σχεδιάσουμε ένα μέλλον χωρίς αυτήν".

Στην πρόσκληση του SOS Τροχαία Εγκλήματα, αναφέρεται ακόμα ότι σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας "μια ελάττωση της μέσης ταχύτητας στην κυκλοφορία κατά 5% οδηγεί σε ελάττωση των θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων κατά 30%". Τονίζεται ακόμα ότι "τα τροχαία δεν θα περιοριστούν με θαύματα", όμως, "μπορούμε να τα εκμηδενίσουμε αν πράγματι το θέλουμε".

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/11/14 09:24

    ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΔΥΣΤΥΧΥΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ, Η ΝΑ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΜΙΚΡΟΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕΡΒΕΝΑΓΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ? ΜΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Η ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ Η ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΙΝΑΚΙΔΩΝ , ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΝΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ , ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΔΩ Ο ΠΕΖΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ,,,ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *