ροή ειδήσεων

"Ψαρεύει" ταλέντα από Ρόδο ο Ατρόμητος!



Στη Ρόδο θα μεταβεί από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου,... ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών και του τμήματος σκάουτινγκ των Περιστεριωτών Τόλης Αποστόλου, συνοδευόμενος από τους Βαγγέλη Μπεκρή και Θανάση Σερπάνο.

Οι τρείς άνδρες στο διάστημα της παραμονής τους στο νησί, θα συνεργαστούν πάνω σε θέματα εκπαίδευσης των παιδιών της ακαδημίας του Ηρακλή Λάρδου, η οποία πρόσφατα εισχώρησε στο Δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου, αλλά και θα προβούν σε αξιολόγηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών απ’ όλη τη Ρόδο.

Στην αξιολόγηση μπορεί να δηλώσει συμμετοχή οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής γεννημένος από το 1998 έως και το 2004, απ’ όλη την Ρόδο και ο οποίος δεν ανήκει στην ομάδα του Ηρακλή Λάρδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή Λάρδου:

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ η οποία θα αποτελείται από τον Υπεύθυνο του Δικτύου Σχολών και του τμήματος scouting κ. Τόλη Αποστόλου, τον Υπεύθυνο εκπαιδευτικού προγράμματος κ. Ευάγγελο Μπεκρή και τον Υπεύθυνο Τεχνικής κ. Αθανάσιο Σερπάνο, θα βρίσκονται κοντά μας από την Παρασκευή 14 έως και την Κυριακή 16 Νοεμβρίου.

Στο τριήμερο αυτό θα δοθεί η ευκαιρία στους ανθρώπους του Ατρομήτου, να γνωρίσουν το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας και να συνεργαστούν πάνω σε θέματα εκπαίδευσης των παιδιών. Θα γίνει γνωριμία με όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδος.

Εργομετρικό έλεγχο θα περάσουν οι αθλητές της ομάδος από τον κ. Ευάγγελο Μπεκρή και θα γίνει παράδοση μαθημάτων πάνω στην τεχνική από τον Κ. Αθανάσιο Σερπάνο.

Επίσης θα υπάρξει αξιολόγηση όλων των ποδοσφαιριστών μας από τον κ. Τόλη Αποστόλου και τους συνεργάτες του.

Στην αξιολόγηση αυτή μπορούν να πάρουν μέρος και ποδοσφαιριστές από όλη την Ρόδο που δεν ανήκουν στην ομάδα μας. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε όσα παιδιά επιθυμούν και είναι γεννημένοι από το 1998 έως και το 2004 να παραβρεθούν στις εγκαταστάσεις μας. Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες και θα εξαρτηθεί από την συμμετοχή που θα υπάρχει.

Δηλώσεις συμμετοχής έως και 11/11/2014 στα τηλέφωνα:

Νίκος Νικολής 6936524678 & Μιχάλης Καμμάς 6948275782

ΠΗΓΗ: football-academies.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *