ροή ειδήσεων

Ρόδος: Πανικός εν πλω, παρακαλούσαν να μην πνιγούν



Επεισοδιακό ήταν το ταξίδι της επιστροφής από τον Πανορμίτη στη Ρόδο σήμερα το πρωί 9-11-2014...

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με το allaksogolies.gr μετά την άρση του απαγορευτικού αρκετός ήταν ο κόσμος που επιβιβάστηκε στις 8:45 στο DODEKANISOS EXPRESS από τον Πανορμίτη και με προορισμό τη Ρόδο, πήρε τον δρόμο της επιστροφής ο οποίος δεν ήταν καθόλου ομαλός.

Τα κύματα της θάλασσας δημιούργησαν ένα επεισοδιακό ταξίδι με τους επιβάτες πολλές φορές να επικαλούνται τον Πανορμίτη για να τους οδηγήσει με ασφάλεια στο Σμαραγδένιο Νησί.

Με την άφιξη του καραβιού στο λιμάνι της Ρόδου χρειάστηκε να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρει μία κοπέλα στο Νοσοκομείο της Ρόδου λόγω στομαχικών διαταραχών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ενώ κι άλλοι επιβάτες βγήκαν από το πλοίο υποβασταζόμενοι.

Πολλοί από τους επιβάτες θέλουν να εκφράσουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους στον Ιατρό-Καρδιολόγο Μιχαήλ Παπαοικονόμου από την Κρεμαστή ο οποίος ήταν στο καράβι και παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειάζονταν.

Δεν είναι λίγοι από τους επιβαίνοντες που απέδωσαν σε θαύμα του Πανορμίτη το ότι κατάφεραν να φτάσουν σώοι και αβλαβείς στη Ρόδο.



madata.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/14 10:17

    Φατε ρε κατι νησιωτες.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/14 10:56

    Ελεος πια! Εχει απαγορευτικό, ΄΄γιατι δεν ερχεται το πλοιο να μας πάρει...!΄΄. Σταματαει το απαγορευτικό, ΄΄γιατί ήρθε το πλοιο να μας πάρει με τέτοιο καιρό...!΄΄Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/11/14 13:49

    Ενταξει ρε παιδια.... Δηλαδη να μην μαθουμε τι εγινε. Ολα καλα ηταν... Μπουνατσα ο καιρος! Α ρε κατι σπανουληδες που εχει το νησί! Ενημερωση για τον καιρο θα μπορουσε να ειχε κανει η εταιρια πριν τον αποπλου. Προσωπικα γυρισα με το Διαγορας οταν με ενημερωσε φιλος τι γινόταν μεσα στο πλοιο. Ενημερωση απο τον καπετανιο καμια. Ο πανικος λοιπον που δημιουργηθηκε ηταν λογικος. Ειναι γνωστο στους ναυτικους τι γινεται με τα καταμαραν οταν εχει καιρο αλλα ο απλος κοσμος δεν μπορει να το ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/11/14 16:58

    Δε φταιει το σκαφος.τι απαγορευτικο και βλακειες;ο κοσμος και οι επιβατες ειναι οι μοναδικοι υπευθυνοι για οτι και αν τους συμβει.απο την στιγμη που βλεπουν μαυρη θαλασσα με επταρια και κοβουν εισητηριο,τελος.ειναι βληματα οσοι κατηγορουν και επικαλουνται τον αγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/11/14 08:53

    ολη η Ελλαδα το ειδε αλλα τα τοπικα εχουν ταιστει καλα και δεν πηραν χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/11/14 17:01

    prota apo ola to katamaran etsi opos einai kataskeuasmeno me to keno apo kato me ligo kairo tha kounisei opos kai na to kanoume,taksideua xeimona sinexeia giati eimoun fantaros,me 6,5 mpofor nai einai apaisio taksidi den leo alla an den thes den mpaineis se auto to ploio pou to ksereis oti kounaei,kai oi dimosiografoi kalo tha itan na min paraplanate ton kosmo katantaei grafiko to thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/14 06:00

    Τα σκάφη αυτά CATAMARAN είναι από αλουμίνιο και πολύ ελαφριά. Μέχρι τα 4- 5 μπωφόρ τα καταφέρνουνε, στα 6 μπωφόρ δυσκολεύονται και στά παραπάνω παραδίδουν τους επιβάτες στο Ε.Κ.Α.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *