ροή ειδήσεων

Σκότωσε τον πατέρα του, τον τεμάχισε και τον έκανε έπιπλο για την τηλεόραση! [φωτο]


Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της άγριας δολοφονίας ενός 48χρονου ταξιτζή στη Βρετανία έγιναν γνωστές κατά τη διάρκεια...

της δίκης του 27χρονου γιου του, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από το Βασιλικό Δικαστήριο του Γουίντσεστερ.

Το έγκλημα εξιχνιάστηκε στις 18 Ιουνίου του 2013 στο Μπόρνμαουθ του Ντόρσετ, στη Βρετανία.

Ένα μήνα πριν και συγκεκριμένα στις 16 Μαΐου του 2013 ο 27χρονος μαθηματικός Νάθαν Ρόμπινσον τεμάχισε με πριόνι τον 48χρονο πατέρα του, Ουίλιαμ Σπίλλερ και στην συνέχεια τοποθέτησε τα κομμάτια του άψυχου σώματος σε χαρτοκιβώτια, με τα οποία δημιούργησε μια βάση για την τηλεόραση!

Σύμφωνα με τη δικογραφία, πατέρας και γιος διέμεναν στο ίδιο διαμέρισμα και αμέσως μετά τον φόνο ο 27χρονος πήγε να περάσει το Σαββατοκύριακο σε φίλους του, στη Γλασκώβη, αφού προηγουμένως καθάρισε κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης του με ατμό.

Στην εξιχνίαση της δολοφονίας και στη σύλληψη του 27χρονου τον Ιούνιο του 2013 συνετέλεσαν η παρατηρητικότητα ενός γείτονα ο οποίος είδε σημάδια αίματος στους τοίχους και η φίλη του θύματος που ανέφερε στις αρχές την εξαφάνιση του συντρόφου της.



Ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο πατέρας του τον βίασε μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου όταν ο ίδιος ήταν 13 ετών. Το γεγονός αυτό, είπε, το είχε ξεχάσει με το πέρασμα των χρόνων, αλλά επανήλθε στη μνήμη του την ημέρα του φονικού.



Ο δικαστής Γκρίφιθ Ουίλιαμς, που θα αποφασίσει μέσα στις προσεχείς ημέρες για την ποινή που θα επιβληθεί στον πατροκτόνο, ανέφερε από έδρας, σύμφωνα με την Daily Mail: «Υπάρχει μόνο μία ποινή που μπορώ να σκεφτώ και αυτή είναι η ισόβια κάθειρξη, αλλά πρέπει να προσδιοριστεί ο ελάχιστος χρόνος που πρέπει να εκτίσει στη φυλακή πριν το Συμβούλιο Αναστολών εξετάσει την αποφυλάκισή του.».



Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου ο εισαγγελέας υποστήριξε ότι το κίνητρο της άγριας δολοφονίας ήταν μια οικονομική διαμάχη μεταξύ των δύο αντρών, καθώς ο δολοφόνος χρωστούσε στον πατέρα του 36.000 λίρες.



directNEWS.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *