ροή ειδήσεων

Εξαφανίστηκε από παντού το βίντεο με τη νέα διαφημιστική καμπάνια της Ελλάδας!



Όποιος μπαίνει στο YouTube και προσπαθεί να δει το βίντεο του υπουργείου Τουρισμού...
για την έναρξη της νέας τουριστικής καμπάνιας της Ελλάδας, που παρουσιάστηκε μόλις την Τετάρτη, στο Λονδίνο, βλέπει αυτή την εικόνα της φωτογραφίας. Διαβάστε γιατί απέσυραν το βίντεο από παντού.

Εξαιτίας μιας απροσεξίας που αποκάλυψε ο Guardian, η κυβέρνηση απέσυρε το βίντεο της νέας καμπάνιας για τον τουρισμό από το YouTube.

Ειδικότερα, στο φιλμ του ΕΟΤ με τίτλο «Gods, Myths, Heroes», το οποίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο Λονδίνο, είχαν συμπεριληφθεί σκηνές από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Χίτλερ, το 1936 στο Βερολίνο και συγκεκριμένα από την τελετή αφής της Ολυμπιακής φλόγας.

Η βρετανική εφημερίδα επεσήμανε το λάθος σε Ελληνες αξιωματούχους και από το βράδυ της Τετάρτης το βίντεο "κατέβηκε" από το YouTube.

"Ηταν ένα εορταστικό βίντεο για τα 100 χρόνια του ελληνικού οργανισμού τουρισμού, που παρουσιάστηκε στη Μεγάλη Βρετανία για πρώτη φορά και θέλαμε να περιλαμβάνει υλικό από τους Ολυμπιακούς Aγώνες", εξήγησε στον Guardian ο γ.γ. του υπουργείου Τουρισμού, Πάνος Λειβαδάς. "Μία σκηνή από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 1936 συμπεριλήφθηκε κατά λάθος, την οποία θα αφαιρέσουμε αμέσως και θα επανορθώσουμε", πρόσθεσε ο ίδιος.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *