ροή ειδήσεων

H Louis Cruises «ξεναγεί» στα νερά του Αιγαίου ταξιδιωτικούς Bloggers από όλο τον κόσμο



Ως γνήσιος πρεσβευτής της ελληνικής φιλοξενίας, η LouisCruises είχε τη χαρά και την τιμή... να «ταξιδέψει» στη μαγευτική ομορφιά των Ελληνικών νησιών με το άνετο κρουαζιερόπλοιο LouisOlympia δεκατρείς ταξιδιωτικούς bloggers που ήρθαν στην Ελλάδα από την Αμερική, Αυστραλία και Ασία, στο πλαίσιο του συνεδρίου«TravelBloggersExchange – TBEXEUROPE 2014». Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο «Μέγαρο Μουσικής: Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών» με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων και του Γραφείου Συνεδρίων & Επισκεπτών Αθηνών (ACVB) από τις 23 μέχρι τις 25 Οκτωβρίου, προσελκύοντας 800 ταξιδιωτικούςbloggersκαι συγγραφείς τουριστικών media από 50 χώρες.

Η Louis Cruises συνέβαλε ενεργά στο να αποκτήσουν οι ταξιδιωτικοί δημοσιογράφοι και bloggers μια αυθεντική εμπειρία της Ελλάδας, μέσω της τετραήμερης κρουαζιέρας «Εικονικό Αιγαίο» που συμπεριλαμβάνει μοναδικούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους συγκαταλέγονται η Μύκονος, Πάτμος, Ρόδος, Ηράκλειο Κρήτης και Σαντορίνη.

Η συναρπαστική κρουαζιέρα που προσέφερε η Louis αποτέλεσε μία από τις δημοφιλέστερες επιλογές και θετική ανταπόκριση, καθώς οι φιλοξενούμενοι έφυγαν ενθουσιασμένοι από την εν πλω εμπειρία, γνήσια φιλοξενία και προσωπική εξυπηρέτηση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LouisCruises, κος Κυριάκος Αναστασιάδης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που τα πλοία μας αποτέλεσαν πόλο έλξης και φιλοξενίας για ένα τόσο σημαντικό κοινό διαμορφωτών της κοινής γνώμης μέσω των διεθνών social media και ταξιδιωτικών blogs. Η Louis Cruises είναι ιδιαίτερα ευτυχής που συνέβαλε με το δικό της τρόπο στην ανάδειξη της ελληνικής κληρονομιάς αλλά και των μοναδικών της προορισμών στο Αιγαίο».

Πηγή:www.reporter.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *