ροή ειδήσεων

Ξεχάστε ό,τι ξέρετε για τους υπολογιστές: Ο καινούργιος της HP κάνει τον κόσμο του διαδικτύου να μοιάζει πραγματικός [εικόνες&βίντεο]



Μια επιπλέον διάσταση, αλλά πάνω από όλα μια εντελώς νέα αίσθηση που μπορεί να αποκτήσει...
ο χρήστης ενός υπολογιστή με την εικονική πραγματικότητα της τεχνολογίας και του διαδικτύου. Ο νέος υπολογιστής της ΗP έρχεται να ταράξει τα νερά και να προσφέρει μια πρωτόφαντη εμπειρία…

Ο νέος ΗP Sprout ξεκινάει με ένα κλασικό desktop υπολογιστή, αλλά ως εκεί φτάνουν τα… γνωστά στοιχεία. Διαθέτει προτζέκτορα που σκανάρει φυσικά αντικείμενα, τα μετατρέπει σε ψηφιακά, και ο χρήστης μπορεί να χειριστεί με τα χέρια του τις τρισδιάστατες απεικονίσεις τους στην οθόνη. Κι όλα αυτά μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα.



Πρόκειται για ένα από τα πρώτα υβριδικά υπολογιστικά συστήματα το οποίο συνδυάζει τις παραδοσιακές λειτουργίες ενός Η/Υ, με μια μεγάλη δόση από το μέλλον κι έναν κόσμο ο οποίος θα αλληλεπιδρά με εικονικά πληκτρολόγια και τρισδιάστατα μοντέλα από σκαναρισμένα αντικείμενα.

Όλες αυτές οι καινοτόμες χρήσεις θα λύσουν τα χέρια των λογής καλλιτεχνών, αρχιτεκτόνων, εκδοτών και σχεδιαστών.



Η τιμή του HP Sprout στις ΗΠΑ είναι στα 1.899 δολάρια και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελίες στο Sprout.com μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του στις 9 Νοεμβρίου. «Τρέχει» Windows 8.1, έχει οθόνη 20 ιντσών, ενώ εκτός από το κανονικό mouse και πληκτρολόγιο, προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης ψηφιακού keyboard μέσω της λειτουργίας touch mat. Διαθέτει επίσης και ειδικό στυλό, για όσους χρειάζονται έξτρα δυνατότητες σχεδίασης.







http://techit.gr/


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *