ροή ειδήσεων

Χώρισε ο Mr. Jumbo!


Ο Mr. Jumbo είναι και πάλι μόνος. ..Ο γνωστός επιχειρηματίας Απόστολος Βακάκης... δεν είναι πια ζευγάρι με την Ειρήνη Παναγοπούλου, την πανέμορφη κόρη του Περικλή Παναγόπουλου, καθώς αποφάσισαν από κοινού να βάλουν τέλος στη σχέση τους, μιας και είχε κάνει τον κύκλο της.

Μπορεί μάλιστα όσοι τους γνώριζαν προσωπικά να πίστευαν πως δεν θα αργήσουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως τελικά οι δυο τους είχαν άλλη άποψη. Ο χωρισμός είναι πρόσφατος, αφού αρκετά πρόσωπα από το κοντινό τους περιβάλλον δεν γνώριζαν την είδησή του. Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου έναν χρόνο και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια, που δεν άργησε να εξελιχθεί σε ένα φλογερό ειδύλλιο, το οποίο τελικά δεν άντεξε στη φθορά του χρόνου. Οι δυο τους μπορεί να μην είχαν κάνει πολλές κοσμικές εμφανίσεις, αφού αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας, ωστόσο όλοι έκαναν λόγο για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια.
Η Ειρήνη Παναγοπούλου, σύμφωνα με το apospasma, είναι η κόρη του γνωστού εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου από τον γάμο του με την Ελληνοϊταλίδα Μπρούνα Παναγοπούλου, η οποία διατηρεί άριστη επαφή και επικοινωνία με τα δύο της παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Ειρήνη. Δυναμική, έξυπνη και πολύ εργατική, καθημερινά είναι παρούσα σε όλες τις εξελίξεις που αφορούν τη Μagna Μarine. Η Ειρήνη τα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια, παραμένει σταθερά στο πλευρό του πατέρα της και παρακολουθεί στενά ό,τι αφορά την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας τους. Επίσης, έχει καταφέρει να διατηρήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως το ειδύλλιό της με τον γνωστό επιχειρηματία ήταν talk of the town στα κοσμικά πηγαδάκια της high society.
O Mr. Jumbo, Απόστολος Βακάκης, γεννήθηκε το 1954 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου. Ξεκίνησε περίπου πριν από μία δεκαετία με ένα κατάστημα στη Γλυφάδα και σήμερα είναι ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας παιχνιδιών και ειδών bebe στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει γονιός ή παιδί που να μη γνωρίζει ένα από τα καταστήματα Jumbo. Αφού ολοκλήρωσε σπουδές χρηματοοικονομικών και λογιστικής στο Λονδίνο, το 1979 επέστρεψε στην Ελλάδα και «μαθήτευσε» πλάι στον πατέρα του, ο οποίος ήλεγχε τη μεγαλύτερη τότε ελληνική βιομηχανία παιχνιδιών, El Greco, που κυριαρχούσε στην ελληνική αγορά, ως και τα τέλη της δεκαετίας του ‘80. Η εταιρεία του κ. Απόστολου Βακάκη, Babyland Α.Ε., έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της στα δύο κερδοφόρα κομμάτια της αγοράς παιχνιδιού: τη διανομή και την εμπορία.
Ο Aπόστολος Βακάκης φημίζεται για την αδυναμία του στο ωραίο φύλο και τις ξανθιές, αφού πάντα στο πλευρό του έχει ωραίες και δυναμικές γυναίκες. Ξανθιά ήταν η πρώτη του γυναίκα, Εφη, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις. Στη συνέχεια, ο γνωστός επιχειρηματίας έζησε έναν φλογερό έρωτα με την Αλίκη Μπενρουμπή, τη δυναμική επιχειρηματία, που κρατάει τα ηνία του ομώνυμου ομίλου, όμως το love story τους έληξε άδοξα.
ΠΗΓΗ : apospasma.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/11/14 10:39

    ΟΟΥΥΥΥΣΣΣΣΤΤΤΤΤ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΑΓΝΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/11/14 11:30

    Ας πάρει την Στανίση , να του κάνει και τζάμπα διαφήμιση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *