ροή ειδήσεων

ΣΟΚΑΡΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ηθοποιός!! - Κοιμάται σε εμπορικό κέντρο γιατί ΔΕΝ έχει χρήματα... (PHOTOS)



Η ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα της σε πολύ μικρή ηλικία και έγινε η αγαπημένη έφηβη των Αμερικανών...
 Η Amanda Bynes συνεχίζει να κάνει τίτλους με την ανάρμοστη συμπεριφορά της. Το αμερικανικό site TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας στις οποίες φαίνεται η celebrity να κοιμάται σε καναπέ μέσα στο εμπορικό κέντρο Beverly Center! Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter για να δικιολογήσει τους λόγους που την οδήγησαν να χαλαρώσει στον μπλε καναπέ του εμπορικού.



"Οι γονείς μου δεν μου έδωσαν αρκετά χρήματα για να μείνω σε ξενοδοχείο έτσι μένω στο σπίτι φίλων μου. Χτες το βράδυ δεν κατάφερα να κοιμηθώ πολλές ώρες και έτσι Κοιμήθηκα στον καναπέ στον εμπορικό κέντρο.".

Φυσικά δεν σταμάτησε εκεί καθώς το μένος με τους γονείς της είναι γνωστό. Η Bynes συνέχισε τα tweets.... "Μισώ τους γονείς μου γιατί δεν μου δίνουν χρήματα να μείνω σε ξενοδοχείο. Ο δικηγόρος μου εργάζεται για να μην είναι πλέον υπεύθυνοι για την περιουσία μου. Είναι μίζεροι και θα παλέψω να πάρω τα περιουσιακά μου στοιχεία πίσω".
Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης παρά το γεγονός πως μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε από την ψυχιατρική κλινική που βρισκόταν τους τελευταίους μήνες. Η ίδια αποκάλυψε στο social media πως έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και μανιοκατάθλιψη και από ότι μπορούμε να καταλάβουμε μάλλον θα επιστρέψει σύντομα.



Πηγή: queen.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *