ροή ειδήσεων

Ελληνική start-up επιχείρηση από τη Ρόδο εξάγει... καινοτομία & τεχνογνωσία στη Γερμανία


Η Human Innovation Technologies S.A., πρωτοπόρος εταιρεία στην Ευρώπη που εξειδικεύεται...
στην ανάπτυξη λύσεων υψηλής τεχνολογίας σε ότι αφορά στις λειτουργίες Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, αποδεικνύει ότι η ελληνική επιχειρηματικότητα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικεί επάξια μια θέση ανάμεσα στους “leaders” των ευρωπαϊκών και διεθνών αγορών, επενδύοντας στην Έρευνα & Ανάπτυξη και στην καινοτομία.

Ξεκινώντας από την έδρα της στη Ρόδο, η Human Innovation Technologies, διακρίνεται ως μια start-up εταιρεία που επεκτείνει τη δραστηριότητά της πρώτα στη γαλλική αγορά και τώρα στη Γερμανική.

Για το σκοπό αυτό η εταιρεία συμμετείχε στην «Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας» που διοργάνωσε για δεύτερη φορά η Γερμανική Σχολή Αθηνών και στην οποία συμμετείχαν δεκάδες εταιρείες και φορείς του κλάδου εργασίας και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού της Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Human Innovation Technologies παρουσίασε στους συμμετέχοντες τα καινοτόμα προϊόντα της που, μέσω της προσομοίωσης εργασιακού περιβάλλοντος σε εικονικό κόσμο, αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη λύση στα χέρια των επιχειρήσεων για την αποτελεσματική ανάπτυξη, εκπαίδευση και αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού τους, αλλά και τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία ώστε οι απόφοιτοι που θέλουν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας να μπορέσουν να πιστοποιήσουν αποτελεσματικά τις γνώσεις και επαγγελματικές τους δεξιότητες και να χτίσουν το επαγγελματικό τους προφίλ.


Στις επαφές που είχε με αποφοίτους και εκπροσώπους γερμανικών φορέων και επιχειρήσεων, ο Δρ. Στέλιος Κουζελέας – Business Development Director σημείωσε ότι “η συμμετοχή μας στην “Ημέρα Ευκαιριών Εργασίας” της Γερμανικής Σχολής Αθηνών έχει διττό σκοπό για εμάς. Πρωτίστως, θέλουμε να βοηθήσουμε τους αποφοίτους της Σχολής να χτίσουν την επαγγελματική τους “ταυτότητα” με τα πλέον σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία της αγοράς και ταυτόχρονα να καλλιεργήσουμε νέες συνεργασίες και συνέργειες με επαγγελματίες, φορείς και επιχειρήσεις και να ενισχύσουμε έτσι τις προοπτικές εισόδου στις αγορές της Γερμανίας και των Γερμανόφωνων χωρών. Η Γερμανία παραδοσιακά εστιάζει στη σημασία του ανθρώπινου δυναμικού σε ότι αφορά στην αύξηση της παραγωγικότητας και για το λόγο αυτό αποτελεί ιδανικό περιβάλλον για την εφαρμογή των ιδιαίτερα καινοτόμων λύσεων που προτείνει η Human Innovation Technologies”.




Λίγα λόγια για τη Human Innovation Technologies S.A.:

Η Human InnovationTechnologies (www.human-itech.com) είναι μια ελληνική εταιρεία Έρευνας και Ανάπτυξης με αντικείμενο το σχεδιασμό και την ανάπτυξη τεχνολογικά προηγμένων υπηρεσιών που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών του τομέα Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Από την ίδρυσή της το 2011, η δραστηριότητα της εταιρείας εστιάζει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ψηφιακών εφαρμογών με σκοπό να προσφέρει καινοτομικές υπηρεσίες στη διεθνή αγορά Ανάπτυξης και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού. Πιο συγκεκριμένα, συνδυάζοντας μοντέρνες τεχνολογίες (προσομοιώσεις εικονικού κόσμου, τεχνητή νοημοσύνη κλπ) με τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους ανάπτυξης και διαχείρισης προσωπικού, οι νέας γενιάς υπηρεσίες της Human Innovation Technologies, προσφέρουν σε μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και σε επαγγελματίες καινοτόμες λύσεις σε ότι αφορά την εκπαίδευση, αξιολόγηση, επιλογή και πιστοποίηση προσόντων με τελικό αποτέλεσμα την αισθητή μείωση του κόστους, του χρόνου και της κινητικότητας του προσωπικού μιας επιχείρησης.
Η Human Innovation Technologies είναι πρωτοπόρα εταιρεία στην Ευρώπη στο νέο τομέα της επαγγελματικής «εμβύθινσης» στις προσομοιώσεις επαγγελματικών θέσεων εργασίας σε εικονικό περιβάλλον με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, ενώ οι λύσεις που προσφέρει είναι σχεδιασμένες ώστε να βελτιώνουν αισθητά τη σχέση ποιότητας – κόστους – αποτελεσματικότητας σε ότι αφορά στην ανάπτυξη και διαχείριση του σημαντικότερου κεφαλαίου μιας επιχείρησης, του ανθρώπινου δυναμικού της.

Πηγή:www.reporter.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *