ροή ειδήσεων

Νέα έκθεση για ύποπτο ματς στη Super League



Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Σύμφωνα με έκθεση της μη κερδοσκοπικής εταιρίας "Federbet", που...
ασχολείται με την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου στο στοίχημα, χαρακτηρίζεται ως "χειραγωγημένος" αγώνας της Super League για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Πιο συγκεκριμένα, η αναφορά της "Federbet" επισημαίνει ότι σε αναμέτρηση για την Super League, υπήρξαν "περίεργα πονταρίσματα" στην νίκη με περισσότερα από ένα γκολ της γηπεδούχου ομάδας, αλλά και στην επίτευξη αρκετών τερμάτων (over 2,5-3,5 γκολ).
Επιπλέον, παρατηρήθηκε "ύποπτη πτώση" των συγκεκριμένων αποδόσεων, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την πρώτη του over 3,5 γκολ στο 1,40 και ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 25ο λεπτό, με το σκορ στο 0-0!
Μάλιστα, στον επίλογο της έρευνας αυτής ξεκαθαρίζεται ότι από τα στοιχεία που υπάρχουν προκύπτει εμπλοκή της φιλοξενούμενης ομάδας (ή μερικών ποδοσφαιριστών της) στην χειραγώγηση του αγώνα, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την γηπεδούχο ομάδα που νίκησε.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ελληνικό ποδόσφαιρο απασχολεί την "Federbet" (δημιουργήθηκε το 2011 και συνεργάζεται με την διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος και ομάδες όπως η Ουντινέζε και η Σαμπντόρια), καθώς παρόμοια έκθεση υπήρξε και στις αρχές του καλοκαιριού.
Η έκθεση της "Federbet" με τα στοιχεία του αγώνα, την ανάλυση και το συμπέρασμα βρίσκεται στα χέρια του SoccerPlus και μπορεί να τεθεί στην διάθεση οποιασδήποτε αρχής (ποδοσφαιρικής ή κρατικής) έχει αρμοδιότητα και θελήσει να ασχοληθεί περαιτέρω.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *