ροή ειδήσεων

Η Swiss ανανεώνεται - πτήσεις για Ρόδο



Εντάσσει νέους ευρωπαϊκούς προορισμούς στο θερινό της πρόγραμμα και προσγειώνεται... σε Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Ηράκλειο.

Με μια νέα στρατηγική με την ονομασία «Next-Generation Airline of Switzerland» υποδέχεται την ερχόμενη θερινή σεζόν η Swiss. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Ελβετίας και μέλος του Lufthansa group ανακοίνωσε ότι, με την έναρξη του νέου καλοκαιρινού προγράμματος, προστίθενται 22 νέοι ευρωπαϊκοί προορισμοί στο δίκτυο της Ζυρίχης και παράλληλα θα αυξηθεί το εύρος των υπηρεσιών της από το αεροδρόμιο της Γενεύης. Μεταξύ αυτών αξίζει να σημειώσουμε ότι, αποκλειστικά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα εξυπηρετείται από τη Ζυρίχη η Θεσσαλονίκη, όπως επίσης ότι ανακοινώθηκε η σύνδεση της Γενεύης, σε εβδομαδιαία βάση, με την Κέρκυρα και το Ηράκλειο. Και όχι μόνο.

Σε συνεργασία με τη θυγατρική της Edelweiss Air, το ερχόμενο καλοκαίρι η Ελβετία θα συνδέεται με το Ηράκλειο, την Κω, τη Ρόδο, τη Σαντορίνη, τη Μύκονο, την Κέρκυρα αλλά και τη Λάρνακα. Αναφορικά με την ανανέωση του ευρωπαϊκού στόλου της, η Swiss θα παρουσιάσει σημαντικές αλλαγές στην καμπίνα των αεροσκαφών τύπου Airbus (Α320 και Α321), τοποθετώντας νέα καθίσματα που θα προσφέρουν περισσότερο χώρο για τα πόδια και επομένως μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Επίσης, θα αυξηθεί η χωρητικότητα των αεροσκαφών, ενώ ήδη ανακαινίζονται οι εσωτερικοί χώροι των καμπινών, ώστε να αποκτήσουν αρμονική αισθητική με τα Lounges της εταιρείας, αλλά και με τα αεροσκάφη που εκτελούν διηπειρωτικές πτήσεις. Το πρώτο ανακαινισμένο Α320 αναλαμβάνει δράση στα τέλη Νοεμβρίου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *