ροή ειδήσεων

Η Ελλάδα ανάμεσα στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς του 2015 σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent



Νέες πτήσεις προς τα Ελληνικά νησιά...

Μια θέση ανάμεσα στους 10 δημοφιλέστερους προορισμούς για το 2015 αναμένεται να κατακτήσει η Ελλάδα το 2015, σύμφωνα με τη Βρετανική εφημερίδα The Independent.

Το άρθρο της εφημερίδας εξηγεί ότι οι αγορές έχουν αρχίσει να ανακτούν την εμπιστοσύνη τους στην Ελλάδα, κάτι το οποίο διαφαίνεται και μέσα από τις νέες πτήσεις Βρετανικών αεροπορικών γραμμών προς διάφορους προορισμούς της χώρας μας. Η British Airways έχει ήδη ανακοινώσει ότι από την άνοιξη θα ξεκινήσουν να λειτουργούν τέσσερις νέες γραμμές, δύο από το αεροδρόμιο Χίθροου και δύο από το Γκάτγουικ.

Το αεροδρόμιο του Χίθροου θα «ενωθεί» με την Κέρκυρα και τη Κω ενώ από το Γκάτγουικ θα υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς τη Ρόδο και το Ηράκλειο. Την ίδια ώρα, η εταιρία διαφημίζει ιδιαίτερα και τις πτήσεις προς τη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Με τη σειρά της, η αεροπορική εταιρία Monarch ανακοίνωσε ότι στις αρχές του καλοκαιριού θα δημιουργηθούν πτήσεις από το Γκάτγουικ και το Μάντσεστερ προς τη Ρόδο, από το Λούτον προς τη Ζάκυνθο και από το Μπίρμινγκχαμ προς την Πρέβεζα. Την ίδια ώρα, η εταιρία Jet2 σκοπεύει να μεταφέρει τουρίστες από το Νιούκαστλ στη Ζάκυνθο.

Στο σχετικό δημοσίευμα, η Βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι οι επισκέπτες της Βόρειας Ελλάδας θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και το ταφικό μνημείο της Αμφίπολης. «Ο τάφος αυτός περιγράφεται ως ένα από τα μεγαλύτερα αρχαιολογικά ευρήματα στην Ελλάδα. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο τάφος ανήκει σε κάποιον που συνδέεται στενά με τον Μέγα Αλέξανδρο» γράφει το εν λόγω άρθρο.

Στο τοπ 10 των δημοφιλέστερων προορισμών για το 2015 βρίσκεται και η Ναμίμπια στη νότια Αφρική. Μια θέση στη λίστα κατέχουν και οι Σιγκαπούρη, Βρετανία, Ισλανδία, το Βέλγιο, οι νότιες πολιτείες των ΗΠΑ, η Αλάσκα, η Αϊτή και οι Αζόρες. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *