ροή ειδήσεων

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Προειδοποιούμε για καταστροφικό κύμα κακοκαιρίας στη χώρα μας, μετά τις 10 Δεκεμβρίου,... με ισχυρές καταιγίδες, έντονες βροχές και πυκνές χιονοπτώσεις. Όπως θα δείτε και στην εικόνα του άρθρου μας, ακόμα και τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, δείχνουν σφοδρή κακοκαιρία για μετά τις 10 με 11 Δεκεμβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, όλα τα προγνωστικά στοιχεία του Greek-Weather.Org, δείχνουν πως γενικότερα ο καιρός θα είναι επιδεινωμένος σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, τουλάχιστον μέχρι και τις 14-15 Δεκεμβρίου. Μάλιστα, στις 11 με 13 Δεκεμβρίου, δηλαδή από την άλλη Πέμπτη ως και το άλλο Σαββατοκύριακο περίπου, κύμα πιθανής καταστροφικής κακοκαιρίας, θα σαρώσει όλη τη χώρα μας.

Τα φαινόμενα θα είναι ακραία και θα δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. Οριακά για χιονοπτώσεις φαίνεται να βρίσκονται ακόμα και τα πεδινά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης για το παραπάνω χρονικό διάστημα, αν και ακόμα τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, δεν δείχνουν τόσο πολύ κρύο και περιορίζουν τις χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας.

Ωστόσο, υπάρχουν ενδείξεις ότι μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα επηρεάσουν τη χώρα μας 2 με 3 μεγάλες κακοκαιρίες, με πολλές βροχοπτώσεις και χιόνια. Επαναλαμβάνουμεοριακά για χιονοπτώσεις βρίσκονται μόνο τα πεδινά τμήματα της βόρειας χώρας. Το ενδιαφέρον του καιρού θα είναι τεράστιο ιδιαίτερα μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Πηγή



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *