ροή ειδήσεων

«Κολοσσιαία» ανατροπή από το Ρέθυμνο από το -16 | Γρονθοκόπησε τη μασκότ ο Μπούλιαν!



Απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε σήμερα (13/12) στο «Μελίνα Μερκούρη»,... στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ρεθύμνου με τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι παίκτες του Θανάση Σκουρτόπουλου έκαναν μεγάλη ανατροπή απέναντι στους «θαλασσί», πανηγυρίζοντας στο φινάλε τη νίκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν, από τους ηττημένους, ο Σβόνκο Μπούλιαν, ο οποίος σύμφωνα με τους θεατές γρονθοκόπησε στο μασκότ κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ μετά το εύστοχο τρίποντο του Τσέισον Άλεν, με το οποίο οι Κρητικοί ισοφάρισαν σε 64-64, τρία λεπτά πριν από τη λήξη.

Όπως αναφέρεται από τους φιλάθλους των γηπεδούχων ο «Αγορίνος», κατά κόσμονΒασίλης Τσίγγος, δέχθηκε αγκωνιά στο πρόσωπο. Ο ίδιος δεν έχει πάρει προς το παρόν θέση, αν και υπάρχουν πληροφορίες πως το περιστατικό έχει καταγραφεί από την τηλεοπτική κάμερα. Εκείνη τη στιγμή, πάντως, δεν προβλήθηκε από την τηλεόραση. Ο Μπούλιαν στη συνέχεια τα έβαλε και με το Μουχαμάντ Φαγέ, με τον τελευταίο να ισχυρίζεται πως τον έβρισε, ενώ ένταση είχαμε και στο διάδρομο των αποδυτηρίων μετά το ματς. Φέρεται, μάλιστα, να ενεπλάκη και η αστυνομία.


Διαιτητές: Μάνος, Πουρσανίδης Γ., Τσώνος Β.


Τα δεκάλεπτα: 16-20, 30-44, 47-55, 70-66


ΑΓΟ Ρεθύμνου (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Σίμπσον 12, Σχίζας 11 (2), Κουμπούρας 5, Κάουνσιλ 5, Άλεν 9 (3), Φαγιέ 11 (1), Σίνης, Χείλαρης, Κράβιτς 5, Αλίχοντζιτς 12


ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Άρης Λυκογιάννης): Τολιόπουλος 6 (2), Λαρεντζάκης 6, Σιολόγκας, Σμιθ 6, Στεφανίδης 3 (1), Λίντεν 6 (2), Σκοτ 8 (2), Τσάμης 7, Χάγκινς 15, Μπούλιαν 9 (1).

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *