ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ελεύθερος αφέθηκε 17χρονος τσιγγάνος



Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες, μετά την απολογία του, ο 17χρονος αθίγγανος,.. ο οποίος έκλεβε συσκευές κινητών τηλεφώνων από σπίτια της περιοχής και τα παρέδιδε στην μητέρα του.

Σε βάρος του ανήλικου δράστη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, και εχθές, προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου, όπου και απολογήθηκε.

Με σύμφωνη τη γνώμη και της αρμόδιας Αντεισαγγελέως, ο 17χρονος αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης του δύο φορές (1η και 15η) το μήνα, στον Επιμελητή ανηλίκων.

Σημειώνεται πως, στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και η 42χρονη μητέρα του για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, η οποία, επίσης χθες απολογήθηκε στην Ανακρίτρια και αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, ο 17χρονος αθίγγανος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, κατηγορείται για συνολικά επτά κλοπές που διέπραξε σε σπίτια της Ρόδου, ενώ μέρος των κινητών τηλεφώνων βρέθηκαν στην κατοχή του ιδίου αλλά και της μητέρας του, και κατασχέθηκαν.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον νεαρό, ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου 2014, όταν μπήκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου με σκοπό την κλοπή, αλλά έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια, και συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που κλήθηκαν και μετέβησαν άμεσα στο σημείο.

Τρεις εβδομάδες πριν την σύλληψη του, μπήκε από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα σε ισόγεια κατοικία και αφαίρεσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα μπήκε από ανασφάλιστο παράθυρο σε ισόγεια κατοικία ημεδαπού και αφαίρεσε τσαντάκι, που περιείχε χρήματα και χρυσαφικά μικρής αξίας.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου προέκυψε, ότι κατά τον τελευταίο μήνα ο ανήλικος δράστης είχε διαπράξει 6 ακόμη κλοπές από κατοικίες στην πόλη της Ρόδου, και στη συνέχεια παρέδιδε τα κλοπιμαία στην μητέρα του.

Σχόλια

  1. Τι εγινε ρε παιδια;7 φορες αποδεδειγμενα αυτος και η μανα του εκλεψαν μεσα απο σπιτια!!!ποσες φορες πριν αναποδειχτα;συν τα μαθηματα.με ποιο δικαωμα ειναι εξω;με τη δικαιολογια οτι ειναι τσιγγανοι;κλεβουν,ρημαζουν,σκοτωνουν και βγαινουν εξω!!!μαθημα ζωης:προσεχε μαλακα ελληνα γιατι οι κοπριτες του συστηματος που λεγετε ειρωνικα Δικαιοσυνη και Προστασια του πολιτη,γιατι αν σε κλεψουν,ρημαξουν κ σκοτωσουν,δε θα βρεις το δικιο σου.και αν τολμησεις να δηλωσεις Ελληνας την εβαψες!!φασιστα θα σε ανεβαζουνε,και φυλακη θα σε βαζουνε επειδη πουλας κουλουρια να ζησεις τα παιδια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/14 19:34

    QIUZ για δυνατούς λύτες

    Σε πόσες μέρες θα ξαναμπουκάρει κάπου?

    Ο νικητής κερδίζει ένα μπρελόκ-γυφτάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *