ροή ειδήσεων

Πώς περιγράφει η 19χρονη τη φρίκη που έζησε από πατριό και μάνα στη Ρόδο



«Φώναζα για βοήθεια και κανείς δεν με άκουγε»
Η συγκλονιστική μαρτυρία της κοπέλας από τη Ρόδο...
που έπεσε θύμα κατ΄ εξακολούθηση βιασμού από τον πατριό της με την παρουσία της μητέρας της

Η πρωτοφανής υπόθεση κατ΄ εξακολούθηση βιασμού της 19χρονης κοπέλας από τη Ρόδο από τον πατριό της και με τη συναίνεση της μητέρας έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην κοινωνία της Ρόδου αλλά σε ολόκληρη την Ελλάδα.


«Πρόκειται για ένα φρικτό, ειδεχθές έγκλημα, μία υπόθεση πολύ δύσκολη που η εντολέας μου θα αναγκαστεί να ξαναζήσει σε λίγες ημέρες όταν θα ξεκινήσει η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό στις 2 Φεβρουαρίου», θα πει ο δικηγόρος της Νικήτας Μπόλκας ο οποίος θα σημειώσει πως η κοπέλα είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί με τη δύναμη που της δίνουν φίλοι αλλά και η γιαγιά της να σταθεί στα πόδια της και να προσπαθήσει να βρει δύναμη να συνεχίσει την τραυματισμένη της ζωή από εδώ και πέρα. 



Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τον άγριο εφιάλτη που βίωσε από την ηλικία των 14 χρόνων σήμερα δε μπορεί απλά να ξεχάσει.

«Θα χρειαστεί μεγάλη δύναμη και πολλή αγάπη για να μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια της», θα σημειώσει ο δικηγόρος της Νικήτας Μπόλκας.

Τι είπε στην κατάθεσή της

«Έλα να σε δω, θέλω να σε χαϊδέψω, μη φοβάσαι». «Πήγαινε στον Α. (πατριός της 19χρονης), μου έλεγε η μάνα μου, κάνε ό,τι σου λέει, έτσι όπως το κάνω εγώ μαζί του το ίδιο ακριβώς θα κάνεις και εσύ δεν είναι κάτι κακό».

Είναι κάποιες μόνο από τις φρικιαστικές φράσεις που βουίζουν ακόμη στο μυαλό της 19χρονης η οποία φέρεται να κατέρρευσε στον ανακριτή που εξέτασε την υπόθεση όταν κλήθηκε να περιγράψει όλα όσα έζησε τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της με τον πατριό της να τη βιάζει καθημερινά και τη μητέρα της να συναινεί. Βέβαια μετά τις αποκαλύψεις και οι δύο προφυλακίστηκαν ο μεν πρώτος οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών η δε μάνα της κοπέλας στις φυλακές Θηβών.

Η 19χρονη στην κατάθεσή της προσπάθησε να περιγράψει με λεπτομέρειες όλα όσα έζησε τα οποία πραγματικά προκαλούν φρίκη. Διαβάστε πώς περιέγραψε στον ανακριτή την αρχή του εφιάλτη της. «Ήταν η εποχή, θυμάμαι, ήμουν 14 χρόνων όταν οι γονείς μου αποφάσισαν να χωρίσουν. Ήταν μία πραγματικά δύσκολη περίοδος για εμένα διότι ξαφνικά άλλαζαν τα δεδομένα μου. Μετά το φευγιό του φυσικού μου πατέρα από το σπίτι η μητέρα μου έφερε κάποιον τον εν λόγω με τον οποίο διατηρούσε εκείνη την περίοδο σχέση και ανακοίνωσε σε μένα και στα αδέλφια μου ότι θα έμενε μαζί μας, θα ήταν ο πατριός μας. Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένη με όλη αυτή την εξέλιξη αλλά δε μπορούσα να κάνω και κάτι. Δυστυχώς τα χειρότερα θα έρχονταν λίγο καιρό αργότερα. Μία ημέρα και ενώ ήμουν στην τουαλέτα ακούω τη μάνα μου να μου λέει «πήγαινε λίγο στην κρεβατοκάμαρα σε θέλει ο Α. Μη φοβάσαι κάνε ό,τι σου πει».

«Δεν κατάλαβα τι θα μπορούσε να με ήθελε, πήγα. Άνοιξα την πόρτα και μπροστά μου τον είδα γυμνό και σε κατάσταση στύσης. Έπαθα σοκ, δεν ήξερα τι να κάνω. Με πλησίασε και προσπάθησε να με βιάσει. Δεν τα κατάφερε όμως και έτσι εκσπερμάτισε στην κολπική χώρα χωρίς να διεισδύσει μέσα μου. Από κει και πέρα ξεκινά το μαρτύριό μου. Ξεκινά ο εφιάλτης των καθημερινών βιασμών μου παρούσης πάντα και της μητέρας μου η οποία έλεγε την ώρα που εγώ φώναζα για βοήθεια… Έτσι όπως το κάνω εγώ μαζί του, θα το κάνεις και εσύ…».

Η 19χρονη φέρεται να είπε στον ανακριτή ότι προσπάθησε να βρει κουράγιο να πει τι συνέβαινε στο μοναδικό άνθρωπο που ένιωθε κοντά της, τη γιαγιά της αλλά δεν τολμούσε καθώς όπως σημείωσε εκείνος και η μάνα της την απειλούσαν ότι θα της κάνουν κακό αν τολμούσε να πει το παραμικρό.

Το τέλος της παιδικής αθωότητας για το κορίτσι είχε έρθει με τον πιο φρικτό τρόπο…


Η στιγμή της αποκάλυψης

Μετά από όλα αυτά που συνέβαιναν, η έφηβη ακόμη κοπέλα έχασε πια το κέφι της για ζωή. Έκλαιγε συνεχώς, ήταν αμίλητη και προσπαθούσε να βρει τρόπο να ξεφύγει από όλο αυτό που ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Όταν η γιαγιά της ρωτούσε τι της συμβαίνει, η μάνα της συνήθιζε να λέει ότι είναι της ηλικίας όλα αυτά τα καμώματα, κάποιον συμμαθητή της θα έχει ερωτευθεί και ίσως να έχει πάθει ερωτική απογοήτευση! Η στιγμή που η νεαρή θα βρει δύναμη να αποκαλύψει αυτό που ζει θα έρθει λίγο αργότερα καθώς θα πλησιάσει μία φίλη της και θα της τα πει όλα. Το κουβάρι των αποκαλύψεων θα ξεκινήσει να ξετυλίγεται σιγά σιγά. Και μετά από όλα αυτά τα χρόνια εκείνη νιώθει πλέον έτοιμη να μιλήσει για αυτό που βίωνε και να ζητήσει τη βοήθεια και άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης. Έτσι θα καταγγείλει το φρικτό εφιάλτη της στο Α.Τ. τέλη Οκτώβρη αρχές Νοέμβρη και θα ακολουθήσει βεβαίως η πορεία με συλλήψεις και προσαγωγές των κατηγορούμενων μητέρας και πατριού της για βιασμό και κατ΄ εξακολούθηση αποπλάνηση ανηλίκου, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια. Η συνέχεια θα δοθεί τις επόμενες ημέρες στις δικαστικές αίθουσες.

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *