ροή ειδήσεων

Φθηνότερες οι κλήσεις στην κινητή τηλεφωνία από τις αρχές του 2015!


Χαμηλότερες αναμένεται να είναι οι χρεώσεις για τις κλήσεις προς κινητά ..τηλέφωνα από τις αρχές του 2015 οπότε και οι τρεις εταιρείες (Cosmote, Vodafone, Wind) προχωρούν σε μείωση των τιμών χονδρικής, όπως αναφέρει το Newsbomb.

Πιο συγκεκριμένα, από την 1η Ιανουαρίου το τέλος τερματισμού για τις φωνητικές κλήσεις από όλα τα δίκτυα προς τους αριθμούς κινητής των Cosmote, Vodafone και Wind μειώνεται από 1,189 ευρωλεπτά ανά λεπτό σε 1,103 ευρωλεπτά ανά λεπτό, χωρίς ελάχιστη χρέωση και με χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Στις τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.
Επιπλέον, η Wind ανακοίνωσε ότι υπάρχει μείωση και στις κλήσεις προς το σταθερό δίκτυο της, καθώς το σχετικό τέλος τερματισμού θα μειωθεί σε 0,0695 ευρωλεπτά ανά λεπτό από τα 0,0735 ευρωλεπτά ανά λεπτό (τιμές χωρίς ΦΠΑ).
Συνήθως, οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι, μετά από κάθε μείωση των τελών τερματισμού, αναπροσαρμόζουν ανάλογα και τις χρεώσεις τους για κλήσεις προς τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ή αυξάνουν τα δωρεάν λεπτά ομιλίας που περιλαμβάνουν στα προγράμματα τους.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *