ροή ειδήσεων

Κως: θρήνος για τον 26χρονο αθλητή μπάσκετ που έχασε την ζωή του!



ΜΕ ΠΟΝΟ ΨΥΧΗΣ το τελευταίο αντίο στον Γιάννη... "Ηρθε ένας άγγελος & σου είπε "έρχεσαι μαζί μου;" κι εσύ τον ακολούθησες..."

Bουβός ο πόνος, απέραντη η οδύνη, η θλίψη και ο σπαραγμός στην κηδεία του αγαπημένου φίλου Γιάννη στο Μαστιχάρι.
Οι δικοί του ήταν αδύνατο να δεχτούν συλλυπητήρια, και τι να τους πεις άλλωστε; αφού σε τέτοιες περιπτώσεις η γλώσσα δένεται κόμπος...

Πολλοί οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συμπαίχτες, οι συμπατριώτες, που αποχαιρέτησαν σήμερα το μεσημέρι στον ΙΝ Ευαγγελίστριας στο Μαστιχάρι (ετάφη μαζί με τον παππού του) έναν πραγματικό άγγελο (και) στη σύντομη ζωή του (πάντα απλός, ευγενικός, σοβαρός, μετρημένος, θα λείψει αφάνταστα από όλους).

Συγκλονιστικός και διαπεραστικός ο λόγος του Σεβασμιοτάτου μιλώντας συντετριμμένος για τον Γιάννη, ως το δικό μας παιδί, που είναι πλέον μαζί με τους αγγέλους...

"Εμείς το είπαμε ατύχημα ή δυστύχημα -τόνισε ο Σεβαμιότατος- όμως κανείς δεν ξέρει αν εκείνη την ώρα ήρθε ξαφνικά ένας άγγελος και σου είπε "έρχεσαι μαζί μου;" κι εσύ τον ακολούθησες, αφήνοντας πίσω την κακία των ανθρώπων..."

Ψήφισμα ΔΣ ΑΕ Δικαίου


Βαθύτατη η θλίψη στην ομάδα και στην τοπική κοινωνία μας... Πληροφορούμενοι τον άδικο χαμό του αθλητή μας Γιάννη Μαύρου, το συμβούλιο της ομάδας συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος

2. Σύσσωμο το ΔΣ να παραστεί στην κηδεία και να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του Γιάννη.

3. Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στους επόμενους αγώνες της ομάδας μας



Α.Σ ΑΙΟΛΟΣ ΚΕΦΑΛΟΥ Κέφαλος, 14 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση
Ο πρόεδρος , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι προπονητές και οι παίχτες της ομάδας μας νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό του Γιάννη. Εκφράζουμε στην οικογένειά του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ο Θεός να τους δώσει δύναμη και κουράγιο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει φίλε Γιάννη!

Απο το Δ.Σ.

AΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Η Διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου μας θέλει να εκφράσει τις ειλικρινείς συλλυπητήριες ευχές προς την οικογένεια και τους οικείους του αποβιώσαντος Γιάννη Μαύρου, αθλητή της Α.Ε. Δικαίου. Η εικόνα του θα μείνει ανεξίτηλη και η προσφορά του θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Γραφείο τύπου

Α.Σ. ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *