ροή ειδήσεων

ΒΟΜΒΑ! Ανατροπή ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ! Παίρνει στα χαρτιά το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!



Ανατροπή δεδομένων! Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακό...
και ο προημιτελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό κατακυρώνεται υπέρ των «ερυθρόλευκων»....

Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό στα προημιτελικά του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, κατέθεσε ένσταση λόγω της παρουσίας του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο παρά την τιμωρία του αλλά και λόγω υπεράριθμων οπαδών στις εξέδρες παρά το γεγονός ότι οι πράσινοι ήταν τιμωρημένοι με κεκλεισμένων των θυρών. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσφύγει στο δευτεροβάθμιο όργανο κατά του κύρους του αγώνα με το «τριφύλλι» αφού όπως ορίζει ο κανονισμός, η ομάδα που παραβαίνει τα παραπάνω χάνει το ματς στα χαρτιά.
Ο αθλητικός δικαστής είχε δηλώσει αναρμόδιος να εκδικάσει την υπόθεση αναφέροντας πως αυτή αφορούσε αγώνα που διοργανώνει η ΕΟΚ, ωστόσο εξ αρχής η ομοσπονδία είχε καταστήσει σαφές πως υπεύθυνος για αυτά τα ζητήματα είναι ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ. Αυτό έκρινε τώρα, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, το ΑΣΕΑΔ, που καλεί τον αθλητικό δικαστή να επανεξετάσει την ένσταση του Ολυμπιακού.

Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Πυλαία για το απόγευμα της Δευτέρας είναι στον αέρα αφού σε περίπτωση που ο αθλητικός δικαστής τιμωρήσει τους «πράσινους», τη θέση τους θα πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός. Το ζήτημα είναι βέβαια ότι ο αθλητικός δικαστής έχει μπροστά του μόλις λίγες ώρες για να πάρει την απόφαση.
Πηγή: iefimerida.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *