ροή ειδήσεων

Αλίνα Καμπάεβα: Αυτή είναι η γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του Πούτιν [ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ]



"Τρώει" καλά ο σύντροφος!
Η μέρα ήταν επική σήμερα για τον άντρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ...
ώστε να κάνει πρωτοσέλιδα στον κόσμο, αυτόν που αγαπάει τα ζώα περισσότερο από τους ανθρώπους και δήλωσε απερίφραστα σήμερα ότι η Αρκούδα της Ρωσίας δεν θα γίνει ακόμη ένα λούτρινο στα παιχνιδομάγαζα της δύσης.

Ο Βλαδίμηρος εμφανίστηκε χθες σε πληθώρα δημοσιογράφων ήρεμος, μειλίχιος, σχεδόν συμπαθητικός. Χωρίς να έχει ιδρώσει στο ελάχιστο ο λοβός του από την κατρακύλα του εθνικού του νομίσματος, ο Πούτιν όχι μόνο δεν έδειξε να ανησυχεί για το μελλον της χώρας αλλά βρήκε χρόνο να υπενθυμίσει σε όλους κατα τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης του που την είχε προωθήσει στα media με τρόπο κινηματογραφικό ότι είναι ένας άντρας με καρδιά ευαίσθητη, σαν ζαρζαβατικού.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο αν έχει χρόνο για προσωπική ζωή, μοιράστηκε με όλους την παρακάτω στιχομυθία

"Ενας ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο: 'Είσαι ερωτευμένος;'
Τού απάντησα: 'Δηλαδή;'
Μου λέει: "Αγαπάς κάποια'
Του απαντώ: 'Ναι'
"Κι' εκείνη σ' αγαπάει;'
'Ναι'
'Ε, τότε, μια χαρά' ...και ήπιε μια γουλιά", είπε ο Πούτιν υπό τα γέλια των δημοσιογράφων.
"Ολα πάνε καλά, μην ανησυχείτε", κατέληξε.

Ο Πούτιν δεν αναφερόταν βέβαια στην πρώην σύζυγό του Λουντμίλα την οποία και χώρισε κομψά με μια δήλωση στην κρατική τηλεόραση της χώρας. Ούτε καν στις δύο επίσημες κόρες του. Ο Πούτιν προφανώς αναφερόταν σε αυτήν που γεννήθηκε μια μέρα που ο ουρανός έβρεχε ρούβλια στην Τασκένδη και φέρεται να είναι η κρυφή επόμενη σύντροφος της ζωής του αλλά και μητέρα δύο ακόμη ανεπίσημων απογόνων του με το όνομα Αλίνα Καμπάεβα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής και υπερτσαρίνα για τη σεζόν 2014/2015 τουλάχιστον. Αυτά είναι μερικά σημεία ενδιαφέροντος στο επιμελημένα λογοκριμένο βιογραφικό της.

1. Είναι ωραία και επιτυχημένη. Είναι πολλαπλή Πρωταθλήτρια Κόσμου και Ευρώπης, έχει υπάρξει βουλευτίνα της Κρατικής Δούμας, παρουσιάστρια του δημοφιλούς τηλεοπτικού προγράμματος «Βήματα προς την επιτυχία», πρωτεργάτρια της πραγματοποίησης του Έτους νεολαίας, ενώ πολλές φορές το όνομα της έχει φιγουράρει στη λίστα με την πιο πιό σέξι από τις σέξι γυναίκες της Ρωσίας.

2. “Αυτό που με τράβηξε επάνω της είναι το μυστηριώδες και ονειροπόλο χαμόγελο της, σαν αυτό που έχει η Μίνα Λίζα” σχολίασε τη γοητεία της η Ιρίνα Βένερ, μόνιμη προπονήτρια της Καμπάεβα που μετά εδωσε σημασία στην ανατολική πλαστικότητα και ευλυγισία της, την αθλητική φλόγα και τη δοβαρή φιλοδοξία της να γράψει ιστορία. Επάνω και κάτω από το ταπί.


3. Η Αλίνα Καμπάεβα γεννήθηκε στις 12 Μαΐου του 1983 στην Τασκένδη αλλά από τα 12 της έλιωνε τις σόλες της στα πεζοδρόμια της Μόσχας. «Με βλέπουν σαν τη κλώσσα, που γεννά διαμαντένια αυγά… Νομίζετε ότι ο δρόμος μου στη γυμναστική ήταν στρωμένος με τριαντάφυλλα; Στη σταδιοδρομία μου είχα και τραύματα και κτυπήματα στο κεφάλι, γι΄αυτό ούτε τη ζωή, ούτε την ακαθαρσία δεν τη φοβούμαι, γιατί δεν κολλά πάνω μου!» είπε μια μέρα.

4. Έγινε βουλευτίνα της Κρατικής Δούμας το 2007. Μια εύλογη κατάληξη για την ίδια αφού «μεγάλωσα έχοντας έντονη κοινωνική δραστηριότητα. Στο παρελθόν ήθελα να αρέσω στους ανθρώπους, σήμερα επιθυμώ να τους βοηθώ!» σχολίασε στους εγκεκριμένους από τους ολιγάρχες Times.

5. Κοιμάται μόλις 4 ώρες το 24-ωρο καθώς το προγραμμα της είναι φορτωμένο από ενασχολήσεις και ποικίλες τσαρικές δραστηριότητες. Το πρωί κάνει «υποχρεωτικό» τροχάδην, το βράδυ κολύμβηση, και το Σαββατοκυρίακο – τένις ή σκι.

6. Ο πρώην φίλος της ήταν μέρος του συστήματος εννοείται. Σήμερα κανείς δεν ξέρει που βρίσκεται ο ταγματάχρης της αστυνομίας που κάποτε γευόταν τις ανάσες της.

7. Όταν η εφημερίδα «Μοσκόφσκι Κορρεσποντέντ» εκτύπωσε φημολογίες για «γάμο της με τον Πούτιν» η ίδια δεν πήρε θέση. Δύο εβδομάδες μετά το δημοσίευμα βέβαια η εφημερίδα έβαλε λουκέτο γιατί προφανώς διέδιδε απεχθή ψέμματα ενώ ο Πούτιν και η Καμπάεβα προασπίζονται μόνο αλήθειες.


8. Όταν άλλα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για παρανομο απόγονο με τον Βλαδίμηρο, η Αλίνα έπαθε Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και ξέσπασε στα media: «Δεν συνηθίζω να σχολιάζω τις φήμες, όμως αποφάσισα να κάνω εξαίρεση. …Όταν γίνω μαμά (τέτοιο πράγμα προς το παρόν δεν συνέβηκε), οπωσδήποτε θα γράψω σχετικά».

9. Σημαντική ήταν η συμβολή της στο να κηρυχθεί το 2009 Έτος Νεολαίας στη χώρα που τελευταία υποφέρει πολύ. Ως Αντιπροέδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υποθέσεων Νεολαίας έγραψε στο προσωπικό της ιστολόγιο: «Έχω αρκετά καλή αντίληψη για το τι ενδιαφέρει τη σημερινή νεολαία, τι είναι η νεολαία σήμερα και ποιά προβλήματα αντιμετωπίζει. Νομίζω ότι είναι πολύ αυτοτελής, λογική, δραστήρια, πραγματιστική και είναι πρόθυμη να μαθαίνει και να αναλαμβάνει ευθύνες. Οι νεαροί θέλουν κάτι να κάνουν, κάτι να αλλάζουν και είναι πρόθυμοι να το κάνουν, παρόλα τα εμπόδια και «τροχοπέδες» της ζωής. Από τον εαυτό μου ξέρω ότι δεν φοβούμαστε τις δυσκολίες και είμαστε πρόθυμοι να εργαστούμε αποτελεσματικά».


10. Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του Βλαντιμίρ Πούτιν, η Χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στην Αθήνα, Αλίνα Καμπάεβα, δήλωσε στη διάρκεια τηλεοπτικού show ότι έχει ήδη γνωρίσει τον ιδανικό άντρα που θα ήθελε να παντρευτεί. "Εε...έχω γνωρίσει τον άντρα με τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά", τόνισε η πρώην γυμνάστρια ρυθμικής γυμναστικής."Ο γάμος είναι κάτι που με απασχολεί", είπε ενώ ήταν έκδηλη η αμηχανία της από το στήσιμο των χεριών της αλλά και το ότι πείραζε συνεχώς τα μαλλιά της, σχολιάζει η Daily Mail. Το κοινό που ήταν Ρώσοι νεολαίοι ξέσπασαν σε παρατεταμένο χειροκρότημα για να την κάνουν να νοιώσει καλύτερα. Αχα.

11. Ενίοτε μοντέλο και ηθοποιός εχει πρωταγωνιστήσει σε βιντεοκλίπ, έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ενώ έχει επιδείξει υποκριτικές ικανότητες σε ιαπωνική ταινία (!!!) υπό τον τίτλο «Red Shadow».


12. Νοσταλγεί η ίδια τις μέρες που μπορούσε ανενόχλητη να κάνει βόλτες κάτω από τον ελαφρύ Ρωσικό ουρανό. Από τότε όμως που τα ρωσικά ΜΜΕ της φόρτωσαν τον τίτλο Νεα Μάνα Με Δυο Παιδιά Από Τον Πούτιν, τον Νοέμβριο του 2012, η Καμπάεβα (ίσως Καμπάγεβα) απολαμβάνει ζωή χαρισάμενη στο καθολου ταπεινό προεδρικό παλάτι στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας.


13. Γεννημένη στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν σε ένα ευκατάστατο οικογενειακό περιβάλλον, είναι κόρη επαγγελματία Ταταρο ποδοσφαιριστή και μισή μουσουλμάνα. Ένας γάμος της με τον Πούτιν ίσως τον βοηθούσε στο να γίνει πιο συμπαθής στον μουσουλμανικό πληθυσμό της χώρας, σχολίαζαν διάφοροι αναλυτές, πληρωμένοι ή όχι, δεν έχω ιδέα.

14. Αν και ξεκίνησε την ενασχόληση της με τη ρυθμική σε μεγάλη ηλικία, είχε εξέλιξη καταγιστική. Η καριέρα της μεγάλη αν και με μελανά σημεία εδώ και εκεί καθώς κάποια από τα μετάλλια που κέρδισε τα επεστρεψε όταν κατηγορήθηκε για χρήση απαγορευμένων ουσιών. Όταν αποσύρθηκε από τη ρυθμική είχε ήδη κατακτήσει 18 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και δύο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

15. Η πρώτη ερωτευμένη λάμψη στο βλέμα του Πούτιν προκέκυψε λίγο μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ, όταν ο 48χρονος τότε Βλάντ υποδέχθηκε την ομάδα στο Κρεμλίνο και αποφάσισε ότι αυτές οι 17χρονες καμπύλες θα είναι δικές του, είτε το θέλουν, είτε όχι. Ε, το ήθελαν πολύ.

16. Οι δύο επίσημες κόρες του Πούτιν δεν έχουν πάρει θέση απέναντι στον έρωτα. Ο πεθερός του όμως ναι. Περίπου. Οταν ρωτήθηκε ο πατέρας της πως θα του φαινόταν η κόρη του να γίνει σύζυγος προέδρου, εκείνος απάντησε. «Σύζυγος προέδρου… χμμμ. Εννοείτε του Μεντβέντεβ ή του Πούτιν; Θα ήμουν ευτυχής».


17. Για τους Ρώσους ούτε η Μαρία Σαράποβα ούτε η Αννα Κουρνίκοβα είναι πιο όμορφη από αυτήν. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 η Αλίνα Καμπάεβα διευθύνει μιντιακό κολοσσό που υποστηρίζει εννοείται την ιστορία όπως θέλει να τη γράψει αυτός ο άντρας που αγάπησε πολύ. Από τη θέση της στον πανίσχυρο ρωσικού ομίλου φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group η Αλίνα θα χτίσει με το δικό της ευγενικό και δημοκρατικό τρόπο το προφίλ του τιτανομέγιστου Βλαντ μέσα από τα τα δίκτυα REN-TV και Piaty Kanal, τις εφημερίδες Izvestia καιTvoi Den, το ραδιοφωνικό σταθμό Rousskaia Sloujba Novostei αλλά και το Pervy Kanal και το κινηματογραφικό στούντιο Art Pictures, που διευθύνεται από τον σκηνοθέτη Φίοντορ Μπονταρτσούκ. Ας σηκώσουμε ένα ποτήρι κόκκινο κρασί στην υγειά αυτής και του ηγέτη που είναι για 15η συνεχή χρονιά ο ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΡΩΣΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ.

Ναζντρόβια!


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *