ροή ειδήσεων

Μητρόπουλος: Απειλεί με εξεταστική Παπανδρέου - Παπαδήμο



Με εξεταστική επιτροπή ή ακόμα και ειδικό δικαστήριο προειδοποίησε... ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Μητρόπουλος όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση Παπανδρέου και Παπαδήμoυ

Με εξεταστική επιτροπή ή ακόμα και ειδικό δικαστήριο προειδοποίησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος όσους συμμετείχαν στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου.

Ο κ. Μητρόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε ότι θα πρέπει να ερευνηθεί η απόφαση της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου για είσοδο στο πρώτο μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Παπανδρέου θα λογοδοτήσει για το Καστελόριζο».

Για την κυβέρνηση Παπαδήμου είπε ότι «επί υπουργίας του κ. Δήμα στην κυβέρνηση Παπαδήμου ψηφίστηκαν τα μνημονιακά κείμενα για παράδοση της κυριαρχίας της χώρας. Επί υπουργίας του έγινε η εμβάθυνσης της εσωτερικής υποτίμησης που οδήγησε στην περικοπή των συντάξεων».

Υπενθυμίζουμε ότι στην κυβέρνηση Παπαδήμου συμμετείχε και ο υποψήφιος για την Προεδρεία της Δημοκρατίας Σταύρος Δήμας, γεγονός που από μερίδα ΜΜΕ ερμηνεύτηκε ως έμμεση απειλή για τον κ. Δήμα στον οποίο άλλωστε αναφέρθηκε ονομαστικά ο κ. Μητρόπουλος.


Σκληρή ήταν η απάντηση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ στις δηλώσεις του κ. Μητρόπουλου:

«Οι σημερινές δηλώσεις του Α. Μητρόπουλου στο ΣΚΑΙ περί παραπομπής σε ειδικό δικαστήριο της κυβέρνησης Παπαδήμου, του Στ. Δήμα και του Γ. Παπανδρέου, επαναφέρουν την πολιτική ζωή της χώρας στην εποχή των ωμών εκβιασμών και εκφοβισμών», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Στην περίοδο του εκφασισμού της κοινωνίας, των «αγανακτισμένων στις πλατείες» με τις ιαχές περί προδοτών, δωσίλογων και Πινοσέτ», καταλήγει το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/12/14 21:01

    Οι μεν φοβούνται για τέτοιο ενδχόμενο και αλλαλάξουν, οι δε φοβερίζουν για να πάρουν περισσότερους ψήφους και τίποτα δεν θα κάνουν όπως και τόσες άλλες εξεταστικές. Για την ταμπακέρα όμως (μείωση βουλευτών σε 150-200 και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών) τσιμουδιά, έτσι Μητρόπουλε!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *