ροή ειδήσεων

Πόλεμο εναντίον των προφυλακτικών κήρυξε ο Ερντογάν



«Εχθρική και αντεθνική» ενέργεια θεωρεί την χρήση προφυλακτικών...


Στον πίνακα των «συνωμοσιών» και των «τρομοκρατικών επιχειρήσεων» εναντίον της Τουρκίας ο πρόεδρος Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν πρόσθεσε την περασμένη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου μια ακόμη «εχθρική και αντεθνική» ενέργεια. Την χρήση προφυλακτικών!

Μετά τις σκληρές επικρίσεις του για τις αμβλώσεις, την «αποστροφή» του για τους ομοφυλόφιλους και τους σαρκασμούς του για τους «πρωινούς εναγκαλισμούς στο κρεβάτι»ο τούρκος πρόεδρος ανακάλυψε ότι «τα προφυλακτικά αποτελούν προδοσία της πατρίδας. Προδίδουν τη χώρα επί σειρά ετών προωθώντας τον έλεγχο των γεννήσεων σε μια προσπάθεια να περιορίσουν τις νέες γενιές».

Ο πρόεδρος Ερντογάν ξιφούλκησε εναντίον των προφυλακτικών στους γάμους του γιου του φίλου του μεγαλοεπιχειρηματία Μουσταφά Κεφελί όπου συμβούλευσε τους νεόνυμφους να μη κάνουν χρήση «τεχνητών μέσων τα οποία περιορίζουν τις γεννήσεις» προδίδοντας έτσι το όραμα της Τουρκίας να γίνει «ένα ανθοφόρο έθνος με αυξανόμενο πληθυσμό νεολαίας».

Γενικεύοντας το ζήτημα ο τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Το ένα παιδί στην οικογένεια είναι περίεργο, τα δυο λένε κάτι αλλά τα τρία και τα τέσσερα είναι ό,τι πρέπει. Αν υπάρχουν και άλλα παιδιά — γι’ αυτά έχει ο θεός».

Ο πρόεδρος Ερντογάν, ο οποίος έχει δυο γιους και δυο κόρες, έχει προκαλέσει στο παρελθόν τις αντιδράσεις γυναικείων σωματείων, όταν «προκαθόρισε» ότι κάθε γυναίκα πρέπει να γεννήσει τουλάχιστον τρία παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο τούρκος πρόεδρος είχε δηλώσει τον περασμένο Νοέμβριο ότι οι γυναίκες δεν είναι ίσες με τους άνδρες, είχε λάβει μέτρα ως πρωθυπουργός για τον περιορισμό των αμβλώσεων και για τη χρήση της καισαρικής τομής.

tovima

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *