ροή ειδήσεων

Στη Νέα Δημοκρατία η Μίκα Ιατρίδη



Με την Μίκα Ιατρίδη συναντήθηκε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τη βουλευτή Δωδεκανήσων κα Μίκα Ιατρίδη και την καλωσόρισε στη μεγάλη Παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι βέβαιο ότι με την υποψηφιότητά της στο Νομό Δωδεκανήσων στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, θα δυναμώσει τον αγώνα της Παράταξης, για μια δυνατή Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/12/14 17:37

    άντε πάλι από την αρχή η πουλημένη .ουστττ τωρα θα φαει μαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/12/14 17:52

    Αν είχε λίγο τσίπα... την ψήφησε ο ροδίτης γιατί πήγε εναντίον του μνημονίου της συνκυβέρνησης και τώρα έκανε την μεγαλύτερη κωλοτούμπα, το τι της έχουν χώσει οι νεοδημοκράτες βουλευτές στις προηγούμενες εκλογές δεν λέγεται, ένα μεγάλο μάυρο και από νεοδημοκράτες θα πάρεις και θα μείνεις απ'έξω/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/12/14 17:55

    An gia kathe kolotoumpa tous pername 1 euro twra 8a eixame ftiaksei tin marina apo monoi mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/12/14 17:59

    TOYMPES -KOLOTOYMPES
    EIMAI ND ALLA DEN DEXOME NA ME PERNANE GIA MAMAKA
    MIKA APO ANTI MNYMONIAKIA EGYNES TOU MNHMONIOY E???
    O KYRIOS PAPAS POY TA EBALE ME TA MIKRA XENODOXEIA NA PAEI STON MITSI KAI OXI STOUS RODITES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/12/14 18:06

    Μικα η τελευταια σου κολοτουμπιτσα δεν μου αρεσε δυστυχως,και η μ ο υ ν α ψηφοφορος σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/12/14 18:08

    Τραβάτε με κι ας κλαίω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/12/14 18:40

    Η κυρία Ιατρίδη ανάγκασε αρκετούς συμπολίτες της να ψηφίσουν νέα δημοκρατία μόνο και μόνο γιατι βλέπαμε οτι το ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν έτοιμο να κυβέρνηση, και φυσικά οι ΑΝΕΛ δεν ήταν σε θεση να δοσουν καμία πολιτική λύση.
    Πιστεύω οτι η κυρία Ιατρίδη εχει την χειρότερη πολιτική παρουσία απο Δωδεκανήσιο βουλευτή, όχι οτι και άλλοι έχουν ξεχωρίσει ολα αυτά τα χρόνια. Κρυμμένη πισω απο το όνομα του πατέρα της δεν εχει προσφέρει τίποτα στην περιοχή μας , παρά μόνο θόρυβο χωρίς ουσία, μεγάλα λόγια χωρίς έργα, και παει για την βουλευτική σύνταξη και μόνο. Θα της πρωτηνα να βρει καλητερους συμβούλους και να δουλέψει πραγματικά για τον τόπο γιατι το αξίζουμε.
    Όσο για εμένα αυτή την φορά δεν θα ψηφίσω ΝΔ, καλη σου τύχη Τσαμπικα, αλλα δεν το αξίζεις. Αντωνάκη ευχαριστω γιατι έφερες την απαλλαγή μου, απο τάιμινγκ βέβαια έπεσες έξω (μια ημερα) όπως παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/12/14 19:12

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΡΥΣΟ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/12/14 21:30

    ΙΑΤΡΙΔΗ ΤΕΡΜΑ Η ΤΡΕΛΗ ΜΑΣΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!ΨΑΞΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ!! ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΡΟΧΑΛΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/12/14 22:10

    Στις 25 του Γενάρη δεν ξεχνάμε και δίνουμε την δίκη μας απαντήσει στέλνουμε στα τσακίδια τους προδότες που εχουν αφανίσει ενα ολόκληρο λαο μην ακούτε τα κανάλια τους σύγχρονους τρομοκράτες ..Παράταση ενός ακόμη χρόνου δίνει η κυβέρνηση στο «καθεστώς ανομίας και αδιαφάνειας που κυριαρχεί στη λειτουργία των ΜΜΕ», σύμφωνα με τη διατύπωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με την τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου.
    Στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με τίτλο «Ρυθμίσεις θεμάτων Μεταφορών, Τηλεπικοινωνιών και Δημοσίων Έργων» εισήχθη η επίμαχη τροπολογία, η οποία υπογράφεται από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τον υπουργό Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη.
    Η τροπολογία προβλέπει την παράταση μέχρι 31.12.2015 της προθεσμίας για την έκδοση προκήρυξης με αντικείμενο τη χορήγηση αδειών ραδιοφωνικών σταθμών και της προθεσμίας για την ολοκλήρωση της χορήγησης αδειών παρόχων περιεχομένου ψηφιακής ευρυεκπομπής.
    Σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία συνοδεύει την τροπολογία, «από τις προτεινόμενες διατάξεις δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος των προϋπολογισμών των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης».
    Ωστόσο, αυτό που παραλείπεται είναι ότι με τη νέα παράταση το κράτος δεν εισπράττει τεράστια ποσά από τους καναλάρχες, τα οποία θα ενίσχυαν σημαντικά τα δημόσια ταμεία.
    Συγκεκριμένα, τα «δώρα» στους καναλάρχες, τα οποία εξασφαλίστηκαν με άλλη τροπολογία η οποία είχε κατατεθεί σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας πέρυσι, είναι:
    1. Δεν γίνεται έλεγχος στην κεφαλαιακή επάρκεια των καναλιών
    2. Η Digea, δηλαδή τα ίδια τα κανάλια, είναι πλέον μονοπώλιο, μετά το κλείσιμο της ΕΡΤ από την κυβέρνηση
    3. Επιτρέπεται η μη είσπραξη τελών χρήσης φάσματος από τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
    Τον Οκτώβριο του 2013, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, έλεγε ότι θα γίνει ό,τι δεν έγινε: «... ο πάροχος δικτύου θα προκύψει μέσα από ανταγωνιστική διαδικασία. Ο χρόνος παραχώρησης ή εκχώρησης του δικαιώματος είναι 15 χρόνια. Η τιμή εκκίνησης είναι 16,38 εκατ. ευρώ για τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας και 2,1 εκατ. ευρώ για τα περιφερειακά... Θα εισπράξουμε περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ από την εκχώρηση μέσω διαγωνισμών του ψηφιακού μερίσματος».
    Βέβαια, ούτε ευρώ από τα 300 αυτά εκατομμύρια έχει εισπραχθεί μέχρι σήμερα, και δεν θα εισπραχθεί αν υπερψηφιστεί η νέα τροπολογία-δώρο στους καναλάρχες, η οποία παρατείνει το σκανδαλώδες καθεστώς λειτουργίας τους μέχρι το τέλος του 2015.
    Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περσινή ονομαστική (σ.σ. μετά από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ) ψηφοφορία της αντίστοιχης τροπολογίας είχαν πει «όχι» ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Απόστολος Κακλαμάνης από το ΠΑΣΟΚ, ενώ απείχε αυτής ο Κώστας Καραμανλής και είχε προκληθεί... σχίσμα στις τάξεις της ΔΗΜΑΡ (απουσίασε ο Κουβέλης και 5 ακόμα βουλευτές). Τελικά, η τροπολογία - χάρισμα στους καναλάρχες είχε περάσει με 154 ψήφους.
    Υπενθυμίζεται ότι για περισσότερα από 20 χρόνια, οι ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί λειτουργούν χάρη σε επαναλαμβανόμενες νομοθετικές ρυθμίσεις, χωρίς να έχουν εκδοθεί οι προβλεπόμενες από το νόμο άδειες και ενάντια στην απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας (3578/20100) σύμφωνα με την οποία: «η ίδρυση και η λειτουργία παρανόμως τηλεοπτικών σταθμών αντίκειται στο Σύνταγμα, από το οποίο απορρέει η υποχρέωση του κράτους για την πιστή εφαρμογή των νόμων και της αρχής της ισότητας. Η επ' αόριστον ανοχή της λειτουργίας τηλεοπτικών σταθμών, οι οποίοι ιδρύθηκαν και λειτούργησαν παρανόμως, αντίκειται προς το Σύνταγμα».
    Η επίμαχη τροπολογία (διαβάστε ΕΔΩ) αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.
    Όσοι την αποδεχτούν, θα βάλουν ένα ακόμα λιθαράκι στην κορύφωση της «διαπλοκής»...


    Read more: http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/529612/h-kyvernisi-xarizei-ekatommyria-stoys-kanalarxes#ixzz3NPiQhRp4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος31/12/14 00:51

    καλη δυναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος31/12/14 06:40

    Η ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος31/12/14 11:41

    Αυτοί από πάνω μπορούν να σιγουρέψουν τις θέσεις τους μόνο δίνοντας γενναιόδωρα σε αυτούς από κάτω. Ι Τσινγκ, Το Κινέζικο «Βιβλίο των Αλλαγών»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *