ροή ειδήσεων

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε περιοχές που διαμένουν Ρομά στη Ρόδο


Στόχος της αστυνομικής δράστης ήταν μεταξύ άλλων η καταπολέμηση της εγκληματικότητας... και η αντιμετώπιση προβλημάτων, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και τις ιδιαιτερότητες των συγκεκριμένων περιοχών

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες (29.12.2014) το πρωί σε περιοχές καταυλισμών Ρομά στη Ρόδο.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την διαχείριση της εγκληματικότητας, την πρόληψη και αντιμετώπιση παραβατικών συμπεριφορών.

Η σχεδίαση, η οργάνωση και η υλοποίηση της αστυνομικής δράσης έγινε από την Α’ Διεύθυνση Αστυνομίας Δωδεκανήσου με τη συμμετοχή (48) αστυνομικών διαφόρων υπηρεσιών (Ασφαλείας, Δίωξης Ναρκωτικών, Τάξης, Τροχαίας, Ο.Π.Κ.Ε., Ο.Ε.Π.Τ.Α., ΔΙ.ΑΣ.) καθώς και προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Ρόδου.

Για τις ανάγκες της επιχείρησης διατέθηκαν περιπολικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό, καθώς και ένας αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε παρουσία Δικαστικού λειτουργού και είχε στόχο όλο το φάσμα των αστυνομικών αρμοδιοτήτων (τάξη, ασφάλεια, τροχαία κ.λπ.), πρόεκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέχθηκαν 78 άτομα

Προσήχθησαν 63 άτομα (58 ημεδαποί και 5 υπήκοοι Αλβανίας)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *