ροή ειδήσεων

ΑΡΘΡΟ ΦΩΤΙΑ: ΙΣΡΑΗΛ - ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!



Η Σουηδία έχει αρνηθεί να επιτραπεί η άσκηση προσφυγής κατά του Ισραήλ...
για εγκλήματα πολέμου και πειρατείας σχετικά με τη σφαγή του στόλου στη Γάζα.

Ο λόγος τους;

Η Σουηδία ισχυρίζεται ότι...
αν και το Ισραήλ είναι προφανώς ένοχο, εκείνοι δεν είναι σε θέση να αποδείξουν κάποιο μέλος για ένοχο. Ίσως τα «κομάντο» που συνελήφθησαν από τον Ken O’Keefe, του οποίου ο δακρύβρεχτος λόγος άγγιξε τις καρδιές μας, να μην είναι »πρόσωπα.»

Ίσως οι Σουηδοί δεν ξέρουν πώς συλλαβίζεται το «netanyah,» αν και μέσα σε αυτό, ενυπάρχει μια επινοημένη ταυτότητα.

Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα κανένα πραγματικό πρόσωπο με αυτό το όνομα.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης (ICC), ένα από τα πιο τρέχοντα »αστεία» στο «Rock Number Three» έκανε λίγο πολύ το ίδιο πράγμα.

Δεν μπορεί να ανοίξει μια υπόθεση εναντίον του Ισραήλ, αν και όλοι παραδέχονται ανοιχτά ότι το Ισραήλ πράγματι έχει διαπράξει μια μεγάλη σειρά από εγκλήματα πολέμου κατά τη διάρκεια της πρόσφατης γενοκτονίας στη Γάζα, διότι το δικαστήριο είναι ιδιαίτερα απασχολημένο.

Υπάρχουν μερικοί Αφρικανοί ηγέτες που το Δικαστήριο πρέπει να κυνηγήσει, ως μέρος της «εργασίας» που οι ίδιοι αναθέτουν στους εαυτούς τους προκειμένου να παραμένουν αποστασιοποιημένοι από την ανάγνωση εφημερίδων σχετικά με τις πιο πρόσφατες αποκαλύψεις για τα βασανιστήρια της CIA.

Η παρούσα αναφορά είναι ίσως η 8η ή η 9η τέτοιου περιεχομένου, αλλά ο καθένας την αντιμετωπίζει στον «Τύπο», κάθε φορά σαν να είναι μια συγκλονιστική ανακάλυψη.

Ναι, η ομάδα NSA τους κατασκοπεύει όλους και η CIA διακινεί ναρκωτικά και πιάνει αθώους ανθρώπους, τους βασανίζει και στη συνέχεια συνεχίζει την παγκόσμια τρομοκρατία, όπως κάνει εδώ και δεκαετίες.

Το ΙCC ήταν ανέκαθεν γελοία υπόθεση.

Οι Σουηδοί, τώρα γνωρίζουν κάτι άλλο.

Είναι βέβαιο ότι φοβούνται τη σφαγή που συνέβη στη γειτονική τους Νορβηγία, που αποφάσισε να υποστηρίξουν ένα μποϊκοτάζ στο Ισραήλ.

Εδώ υπάρχει μια ενδιαφέρουσα αντιστροφή.

Αρκετά πρόσφατα ο Michael Shrimpton καταδικάστηκε ότι προέβη σε σκληρές κατηγορίες σχετικά με την ύπαρξη μικροσκοπικών υποβρυχίων που δραστηριοποιούνταν στη Βαλτική, και στην περίπτωσή του, για παράδοση πυρηνικών όπλων ως μέρος εκβιασμού εναντίον της βρετανικής κυβέρνησης από το Ισραήλ.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία βρήκε ότι η ιδέα των μικροσκοπικών υποβρυχίων κάλυπτε τις εκβολές του Τάμεση κι έτσι θεώρησαν ότι ο Shrimpton είχε παραισθήσεις και ότι ήταν ανόητος.

Βλέπετε, ο Shrimpton δεν καταδικάστηκε ότι ισχυριζόταν τρελές καταστάσεις, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

Η ιστορία του Shrimpton σχετικά με τα μικρά υποβρύχια έχει μια εντυπωσιακά συμπτωματική σύνδεση με ένα γεγονός.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του, το σουηδικό ναυτικό ξόδεψε εβδομάδες να κυνηγά μικροσκοπικά υποβρύχια.

Υπάρχουν μόνο δύο έθνη που διαθέτουν τέτοια συστήματα, η Ρωσία και το Ισραήλ.

Σύμφωνα με μια πηγή της Μυστικής Υπηρεσίας του Σουηδικού Ναυτικού, μια τρομοκρατική ομάδα συνελήφθη, ανακρίθηκε και επέστρεψε στην χώρα υποδοχής της.

Ήταν της Ρωσίας ή του Ισραήλ;

Ο καπετάνιος του Ναυτικουύ, που εγώ θα αποκαλώ »Andy», πήρε προσωπικά μέρος στις ανακρίσεις.

Αυτό που μάθαμε από το Berwick / Breivic είναι ότι υπάρχουν ισχυροί δεσμοί μεταξύ των φιλο-ισραηλινών εξτρεμιστών στο πλαίσιο των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου και της Νορβηγίας, που συνεργάζονται στενά με τους Πολωνούς ομολόγους τους, μαζί με αδιάψευστα στοιχεία της CIA που δείχνουν να λειτουργούσε και να μπορεί κάλλιστα να λειτουργεί μυστικές φυλακές σε Πολωνία, όπως έχουμε πρόσφατα «ξαναενημερωθεί σχετικά» (για 4η φορά).

Οι Πολωνοί, φυσικά, προσφέρουν στρατιωτική υποστήριξη στην χούντα του Κιέβου που υποστηρίζουν τη γενοκτονία την οποία ηγούνται Ισραηλινοί εκπαιδευόμενοι που δραστηριοποιούνται ενάντια στην Ανατολική Ουκρανία.

Ο Wayne Madsen ισχυρίζεται ότι σχεδιάζουν να ανοίξουν νέους «Αγίους Τόπους» εκεί, ένα Khazarian Judea, απ' όπου οι παππούδες του «Νetanyahu» και άλλοι ομοίοι του έχουν τις εθνικές τους ρίζες. (Βλέπε:. Εβραϊκό Γονιδίωμα / Δρ Erin Haik).

Από την άλλη πλευρά, όντως γι” αυτό συμβαίνουν όλα αυτά;

Γνωρίζατε ότι οι φίλοι του Ερντογάν, προσωπικοί φίλοι, έστειλα μια σειρά φορτηγών και τεχνικών στη Συρία πριν από λίγο καιρό;

Η στενή συνεργασία με την ομάδα ISIS / ISIL, το «Ισλαμικό Κράτος» της Da’aish, μια ντουζίνα ονομάτων από εν ενεργεία στρατεύματα, οι Τούρκοι φίλοι μας έκλεψαν πραγματικά ένα ολόκληρο εργοστάσιο κατασκευής αυτοκινήτων, οδηγώντας το στην Τουρκία σε σχεδόν κοινή θέα, αλλά λιγότερο περίοπτη απ’τον «Τύπο».

Τα κέρδη χωρίστηκαν μεταξύ Αλ Κάιντα / ISIS, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως υλικό υποστήριξης της τρομοκρατίας.

Ωστόσο, εκεί υπάρχουν και οι Τούρκοι, που εκφορτώνουν τα μηχανήματα, τα φορτία των μεταφορών και των αξόνων, των μηχανών γραφείου, τους υπολογιστές.

Στην πραγματικότητα έκλεψαν τα πάντα, αλλά το πρόβλημα υποθάλπεται.

Πρόκειται όλοι να τρέξουμε έξω και να πάρουμε ένα από αυτά τα αυτοκίνητα που φτιάχνουν;

Αυτό είναι απλά ένα εργοστάσιο, έχουν πάρει πολύ περισσότερα. Λεηλάτησε τράπεζες, και στην πραγματικότητα, η Τουρκία λεηλατεί τη Συρία και κανείς δεν έχει πει ούτε μια λέξη.

Όταν ο κόσμος αγνοεί το Ισραήλ, βρίσκοντας το άβολο ή αδύνατο να ασκήσει δίωξη, ένας κόσμος που φοβάται τα πυρηνικά όπλα που μεταφέρονται σε μικροσκοπικά υποβρύχια, ένας κόσμος που φοβάται για δεκάδες νεκρά παιδιά και εκλειπόντα αεροσκάφη, ένας τέτοιος κόσμος όχι μόνο αγνοεί τα αμερικανικά βασανιστήρια, αλλά αγνοεί και 200.000 νεκρούς της Συρίας.

Αγνοεί λεηλατημένους ναούς, εκκλησίες που κάηκαν, ολόκληρες περιοχές που πωλούνται και τόνους ηρωίνης και χασίς που διακινούνται μέσω του ισλαμικού κράτους.

Γιατί κάποιος να γράψει σχετικά με την Τουρκία ή την ISIS και την Πολωνία;

Τι σχέση θα μπορούσε να έχει η σφαγή των παιδιών στη Νορβηγία με τη δίκη ενός «παραληρηματικού δικηγόρου» στη Βρετανία;

Ίσως να είναι τα πράγματα που κανείς δεν βλέπει αυτά που μας πληγώνουν περισσότερο.

Η έλλειψη αυτού του «μωσαϊκού» είναι απόδειξη μιας επαίσχυντης έλλειψης ενδιαφέροντος από μέρους, όχι μόνο του Τύπου αλλά και της συνωμοσίας των εθισμένων του κόσμου.

Μια σειρά από φορτηγά και ένα κλεμμένο εργοστάσιο, ή περισσότερα, και γενικά το να χαθούν πράγματα όπως αυτά, απαιτεί δεξιότητα.

Πώς μπορεί ένα μέλος του ΝΑΤΟ, όπως η Τουρκία να λεηλατεί κάποιον από τους γείτονές της, σε συνεργασία με μια τρομοκρατική οργάνωση, ενώ ταυτόχρονα διαπραγματεύεται να φιλοξενήσει στρατιωτικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την ίδια ομάδα;

Πώς γίνεται να μην το παρατηρεί κανείς;

Παρατηρήστε αυτά τα γεγονότα.

Η Τουρκία μπορεί να κλέβει τα εργοστάσια,η ISIS μπορεί να κόβει μερικά κεφάλια, αλλά ποιος ελέγχει τα μέσα ενημέρωσης;



Του Gordon Duff

Θαλάσσιος μαχητής, Βετεράνος του πολέμου του Βιετνάμ, που έχει ασχοληθεί με τους Βετεράνους και με θέματα αιχμαλώτων για δεκαετίες και έχει γνωμοδοτήσει σε κυβερνήσεις σχετικά με θέματα ασφαλείας.

Είναι ανώτερος συντάκτης και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του «Veterans Today», και κυρίως στο διαδικτυακό περιοδικό «Νew Eastern Outlook».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΑΠΟΔΟΣΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *