ροή ειδήσεων

ΕΙΣΤΕ ΛΑΘΟΣ Κύριε ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Με το αριστερό ξεκινάει τη θητεία του ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας,... αποκλείοντας την ψήφο των δημοκρατικά εκλεγμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η άρνησης αποδοχής εκ προοιμίου της θετικής τους ψήφου και η αποδοχή της αρνητικής αποτελεί ένα συνταγματικό ατόπημα. Ο Πρόεδρος των Ελλήνων οφείλει να είναι Πρόεδρος όλων των Ελλήνων, και των καλών και των κακών.

Το τι πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή, μία καθαρά παραστρατιωτική οργάνωση με στολές και τραγούδια, ανάλογη του εθνικοσοσιαλισμού του Χίτλερ, είναι ένα δημοκρατικό ολίσθημα και όνειδος για τη χώρα μας. Πώς μπορεί κάποιοι Έλληνες να υποστηρίζουν τους ναζιστές και την ιδεολογία τους, που υπέταξαν την Ευρώπη και απαιτήθηκε αίμα ηρώων και μαρτύρια για να επανέλθει η ελευθερία στα κράτη-μέλη της, είναι ένα γεγονός ιστορικά οδυνηρό για την Ελλάδα. Πώς μπορεί μία δημοκρατία και η κοινωνία της να ξεκλειδώνει τις χειροπέδες από τα μέλη της Χρυσής Αυγής για να τιμήσουν την ύψιστη στιγμή της, την εκλογή Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και μετά να τις ξαναφορά για να τους οδηγήσει στη φυλακή στον Κορυδαλλό, είναι επίσης πολιτικά και κοινωνικά απαράδεκτο.

Η Ελληνική δημοκρατία και η Κυβέρνηση με τους θεσμούς της ολιγώρησε απαράδεκτα στην ετυμηγορία της για την πολιτική ανωμαλία της Χρυσής Αυγής, ακολουθώντας την πάγια και καταστροφική πολιτική του χαλιού της Μεταπολίτευσης. Έκρυψε λοιπόν κάτω από το χαλί το κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα και κατέληξε στον παραλογισμό της 29ης Δεκεμβρίου 2014 που θα σηματοδοτήσει αναμφίβολα το τέλος της Μεταπολίτευσης.

Την ημέρα που ομολογηθεί η αποτυχία του διακομματικού σοσιαλισμού της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδας. Την ημέρα που η Χρυσή Αυγή με την ψήφο της θετική ή αρνητική θα συμβάλλει στην ταφόπλακα της δημοκρατικής διολίσθησης σε ολοκληρωτικές ιδεολογίες που θα γεννήσουν τρόμο, φτώχεια και δυστυχία.

Η Χρυσή Αυγή είναι η φυσιολογική πολιτική και κοινωνική αντίδραση στη συγκάλυψη της διαφθοράς των κομμάτων εξουσίας ανεξάρτητα της πραγματικής της ταυτότητας. Το τραγικά μεγάλο ποσοστό της αποδοχής της, στις τελευταίες βουλευτές εκλογές, εξέφρασε την αηδία απλών ψηφοφόρων στη συνεχιζόμενη καταλήστευση του δημόσιου χρήματος εις βάρος της ευημερίας του λαού. Όλο αυτό το συμφερτό της κοινωνίας που αναζητεί συνεχώς το τρένο της εξουσίας για να συνεχίζει το ρεβεγιόν της κραιπάλης. Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις της μισητής Τρόικας και του ΣΔΟΕ για ατιμώρητους εκατομμυριούχους σε ευρώ άνεργους και συνταξιούχους είναι η γενεσιουργός αιτία της Χρυσής Αυγής και της πολιτικής ανωμαλίας που ζούμε με την αλλοίωση του Συντάγματος, η οποία πιστοποιεί το νέο εθνικό διχασμό ανάμεσα στους πατριώτες και την κάστα της μίζας με τους υπηκόους της που είναι άγνωστο πού θα καταλήξει.

Κάθε βουλευτής έχει δικαίωμα στην ψήφο και ο όποιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας οφείλει να αποδεχτεί κάθε ψήφο που πηγάζει από το ελληνικό Κοινοβούλιο και όχι από τις λαϊκές συνελεύσεις των πλατειών…

thedayaftergr.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/12/14 21:45

    Αν πριν ακόμα εκλεγείς κύριε Δήμα δεν σέβεσαι την ψήφο των βουλευτών, τότε θα έπρεπε από ευθυξία να είχε παραιτηθεί προ πολλού για τα αίσχη που έκανες με τον Μητσοτάκη και κατάντησε η χώρα μου σε αυτά τα χάλια. Αν σου την έδινε δηλαδή το ΚΚΕ θα την δεχόσουν? Επειδή λοιπόν έχεις κοντή μνήμη, διάβασε τι έκαναν οι κουκουνιστές στην Ελλάδα και σύγκρινέ τα με αυτά της Χ.Α. Δεν είμαι σε κανένα κόμμα (ελεύθερο πνεύμα) εγκάθετος, αλλά εσύ είσαι εγκάθετος σε μια λογική του "όπου φυσά ο άνεμος πάω".... Να σου θυμίσω λοιπόν την ρήση του Ανάχαρση επίκαιρη όσο ποτέ....."Εμοί μεν όνειδος η πατρίς, συ δε τη πατρίδι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *