ροή ειδήσεων

Μοναδικό: Δείτε πώς διαμορφώνεται το φύλο του μωρού στη μήτρα! ...βίντεο



Ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει μια γυναίκα είναι...

η εγκυμοσύνη και μετά η γέννα. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όμως πολλά ερωτήματα γεννιούνται στο μυαλό της μέλλουσας μαμάς.


«Πότε θα γεννηθεί το παιδί μου;», «Τι να είναι άραγε αγόρι ή κορίτσι;». Σε αυτό έρχεται να δώσει την απάντηση το παρακάτω βίντεο, που αποδεικνύει ότι το φύλο του μωρού καθορίζεται από τη στιγμή της σύλληψης. Ένα εκπληκτικά μοναδικό βίντεο που αποτυπώνει, εβδομάδα-εβδομάδα το πώς γίνεται η διαφοροποίηση των γεννητικών οργάνων.

Στην 7η εβδομάδα κύησης, τα εσωτερικά γεννητικά όργανα του μωρού, όπως οι ωοθήκες και οι όρχεις, ξεκινούν να σχηματίζονται χαμηλά στην κοιλιά. Στο στάδιο αυτό θα δείτε ότι τα θηλυκά με τα αρσενικά γεννητικά όργανα είναι πανομοιότυπα γιατί προέρχονται από τις ίδιες δομές.

Στην 9η εβδομάδα κύησης, ξεκινά η διαφοροποίηση των γεννητικών οργάνων, με τα κορίτσια να εμφανίζουν έναν μικρό ιστό που εξέχει ανάμεσα στα πόδια. Σημείο που αργότερα θα αποτελέσει την λεγόμενη κλειτορίδα.

Στην 12η εβδομάδα κύησης, ο ιστός που εμφανίζεται παραπάνω στα κορίτσια, όταν πρόκειται για αγόρι, εξελίσσεται σε ανδρικό μόριο, το οποίο ξεκινά να μακραίνει

Στην 22η εβδομάδα κύησης, στα κορίτσια σχηματίζονται οι ωοθήκες, οι οποίες κατηφορίζουν στην πύελο και περιέχουν 6.000.000 ωάρια και θα τα έχουν για όλη τους τη ζωή, ενώ στα αγόρια οι όρχεις σχηματίζονται μέσα στην κοιλιά, περιέχοντας μάλιστα ανώριμο σπέρμα.

Έτσι μια γυναικά αν θέλει να μάθει τι φύλο θα έχει το μωρό της, θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον μέχρι την 17η εβδομάδα της κύησης! Δείτε παρακάτω, το μοναδικό αυτό βίντεο!





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *