ροή ειδήσεων

Γιατι μοιράζουν πακέτα επιβίωσης στους Αμερικανούς τραπεζικούς του Υπουργείου Οικονομικών;


Οι εργαζόμενοι στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών θα λαμβάνουν πακέτα επιβίωσης.... Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ξοδεύει 200.000 δολάρια για να αγοράσει πακέτα επιβίωσης για το προσωπικό τους που βασική τους ασχολεία είναι η εποπτεία του ομοσπονδιακού τραπεζικού συστήματος. Τα πακέτα επιβίωσης θα πρέπει να παραδοθούν σε κάθε μεγάλη τράπεζα στην Αμερική. Κάθε πακέτο περιλαμβάνει μια ηλιακή κουβέρτα, μερίδες φαγητού έκτακτης ανάγκης, ταμπλέτες καθαρισμού του νερού και μάσκες.

Τι περιμένει η κυβέρνηση τους και ετοιμάζονται να επιβιώσουν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης; Τι είναι αυτό που γνωρίζουν αλλά εμείς όχι; Το τμήμα των τραπεζικών που λαμβάνει τα πακέτα αποτελείται από ένα μικρό αριθμό 4.000 υπαλλήλων, σταθευμένων σε όλη τη χώρα σε μεμονωμένες τράπεζες. Μπορούμε να τους συγκρίνουμε με ενα είδος επιθεωρητών για λογαριασμό του Υπουργείου οικονομικών (βασικά της Κεντρικής τράπεζας).

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, ένα Υπουργείο Οικονομικών δεν θα δαπανούσε ποτέ χρήματα άσκοπα. Η επιβίωση των τραπεζικών υπαλλήλων, πρέπει να είναι σημαντική για την κατάσταση που περιμένουν στο εγγύς μέλλον στο οποίο οι υπάλληλοι τους πρέπει με την βοήθεια των πακέτων να σωθούν ή να επιβιώσουν απο τί;

Αναμένουν φυσικές καταστροφές; Απο τί; Αναμένουν οτι το οικονομικό σύστημα θα κατερρεύσει εντελώς και γι αυτό οι υπάλληλοι πρέπει να επιβιώσουν αυτή την καταστροφή; Υπάρχουν πολλές ενδείξεις ότι βρισκόμαστε στις παραμονές της κατάρρευσης του οικονομικού συστήματος όπως το γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ένα παρόμοιο σενάριο περιγράφεται από τον Ιταλοαμερικανό Gerald Celente του Ινστιτούτου Διεθνών τάσεων.

Ο Gerald Celente είναι γνωστός γιατί τα λέει έξω απο τα δόντια. Πολλά χρόνια ασχολείται με το μέλλον της ανθρωπότητας και των οικονομικών τάσεων. Αξίζει να σημειώσουμε ότι πολλά από αυτά που προέβλεψε, αργότερα συνέβησαν. Τον Δεκέμβριο του 2000 ο Celente είχε μια περίεργη αίσθηση, οτι κάτι θα μπορούσε να ταρακουνήσει τον κόσμο. Προέβλεψε ότι το 2001 οι Αμερικανοί δεν θα είναι πουθενά ασφαλής. Το Σεπτέμβριο του 2001 είχαμε τις επιθέσεις στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, την τρομοκρατία των Μυστικών πρακτόρων της Μοσαντ και CIA.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί με τον Alex Jones, ο Gerald Celente αποκαλύπτει πώς βλέπει να λήγει το επόμενο έτος. Εάν ο Celente έχει δίκιο για αυτά που έρχονται, αν και αυτά που λέει δεν είναι απίστευτα σενάρια στις μέρες μας, τότε οι τραπεζίτες και οι τραπεζικοί υπάλληλοι όντως χρειάζονται επειγόντως τα πακέτα επιβίωσης...

Δες το βίντεο:





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *