ροή ειδήσεων

Η Μαγεία των Χριστουγέννων και φέτος στις Πηγές Καλλιθέας!



Η μεγάλη ημέρα έφτασε και αύριο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί ο Αγιος Βασίλης,... η Αγιοβασιλίτσα και τα σκανδαλιάρικα καλικαντζαράκια θα ανοίξουν τις πόρτες των Πηγών Καλλιθέας για να χαρίσουν χαρά, να σκορπίσουν χαμόγελα, να μοιράσουν δώρα και να κάνουν τις φετινές γιορτές μοναδικές για μικρούς και μεγάλους!

Βραβεύουμε τις καλύτερες ζωγραφιές του σχολικού διαγωνισμού «Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά στις Πηγές Καλλιθέας» και βλέπουμε το Μνημείο της Καλλιθέας μέσα από τα μάτια των παιδιών!

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου αθλούμαστε και διασκεδάζουμε παρέα!
Τρέχουμε στον παιδικό αγώνα δρόμου στο Άλσος Καλλιθέας, παρακολουθούμε αγώνες τοξοβολίας παιδιών αλλά και αγώνες σκάκι, φέρνουμε τα ποδήλατά μας και παίρνουμε μέρος στους φιλικούς αγώνες ποδηλασίας, διασκεδάζουμε με τους παίχτες από την ομάδα μας ΚΟΛΛΟΣΟΣ H HOTELS και παίρνουμε μπαλίτσα με αυτόγραφο!

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα διαρκείας, όπως γάλα, λάδι, ζάχαρη, ρύζι, όσπρια για το Ίδρυμα του Αγίου Ανδρέα και για το Κοινωνικό Παντοπωλείο! Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια για να μπορέσουν άλλα παιδιά να αποκτήσουν αναπηρικό αμαξίδιο!
Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συγκεντρώνουμε υπογραφές για την δημιουργία Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Νοσοκομείο Ρόδου!

Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα είναι σαν τα άλλα! Αυτά τα Χριστούγεννα στις Πηγές Καλλιθέας μας περιμένει ένας καινούριος, παραμυθένιος κόσμος! Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι μοναδικά!

Εισιτήριο για το Μνημείο 2€ από 6 ετών και πάνω!


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΑΚΟΥ



Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *