ροή ειδήσεων

Στίβος: Ετοιμάζεται για το ανοιχτό η Ροδίτισα Μαρία Πιννή



Το 2014 ήταν για εκείνη η πιο αποτελεσματική χρονιά....

Κατάφερε να βρει τον ρυθμό της και να φτάσει σε ένα αγωνιστικό επίπεδο, που σταδιακά της δημιουργεί την προοπτική για το… βήμα παραπάνω.

Η Μαρία Πιννή με 13.36 στα 100 μ. εμπόδια από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και έγινε η όγδοη ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα.

Η αθλήτρια το 2012 ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα και επέστρεψε στην Ρόδο, όπου βρήκε το… ησυχαστήριο της. «Στην Αθήνα δεν κατάφερα να βρω την καθημερινότητα του. Από τη στιγμή που γύρισα στην Ρόδο τα πράγματα άλλαξαν. Ξεκίνησα να δουλεύω σωστά, συνειδητοποιημένα. Με το πέρασμα του χρόνου, ωρίμασα και έφτασα τελικά στους περσινούς χρόνους», είπε η Πινννή, που δεν θα πάρει μέρος στους αγώνες της χειμερινής περιόδου. «Δεν έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε κλειστό. Η αλήθεια είναι πως προτιμώ την θερινή αγωνιστική δράση. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία ξεκίνησε σχετικά αργά, οπότε κρίναμε με τον προπονητή μου πως πρέπει να μπω απευθείας στον ανοιχτό».

Αναφορικά με τους στόχους που έχει θέσει για το καλοκαίρι, είπε: «Θα ήθελα να κυνηγήσω το όριο για το Πεκίνο. Πρόκειται για μια μεγάλη πρόκληση. Στόχος είναι να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες. Θεωρώ πως ο συναγωνισμός με την Πεσιρίδου θα με βοηθήσει ακόμη περισσότερο. Η περσινή κούρσα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετική». Η 24χρονη εμποδίστρια ανήκει στον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου και γυμνάζεται με τον Λευτέρη Μπότσαρη.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *