ροή ειδήσεων

Νίκη-θρίλερ στην Ρόδο ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 67-69 εκτός έδρας τον Κολοσσό,... με τις δυο ομάδες να καρδιοχτυπούν στα τελευταία δευτερόλεπτα, αφοί οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν να κλειδώσουν τη νίκη με 0/2 βολές και οι γηπεδούχοι με τη σειρά τους, απέτυχαν (εις διπλούν) να πάρουν τη νίκη ή την… παράταση.

Οι δυο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μέτρησαν 5 ισοπαλίες μέχρι το 7’, όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε με πέντε συνεχόμενους πόντους από τον Μπρέμερ να χτίσει μια μικρή διαφορά που έφτασε στο +5 στο τέλος του δεκαλέπτου (19-24). Στη δεύτερη περίοδο, ο Κολοσσός δεν άφησε το ματς να ξεφύγει περισσότερο και κατάφερε να το κάνει πάλι καλάθι-καλάθι, έχοντας σε καλή μέρα τον Ουότερς αλλά και με 4 πόντους του Χάγκινς στο τέλος να κλείνει το ματς στο 39-39.

Η κατάσταση δεν άλλαξε ούτε μετά τη διακοπή του ημιχρόνου, με τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ να δίνουν μάχες στην άμυνα και κάθε πόντους στην επίθεση να μετράει… «διπλα». Με το δεκάλεπτο να μετράει ακόμα 5 ισοπαλίες, ο Κολοσσός κατάφερε με τρίποντο του Σκοτ, 2” πριν από τη λήξη του, να πάρει προβάδισμα ενός πόντου (58-57), πράγμα που δεν τον ωφέλησε στη συνέχεια όμως.

Με μόλις ένα τρίποντο του Τσάμη, σε 7 λεπτά αγώνα οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ, με τον ΠΑΟΚ να σκοράρει 10 πόντους στο ίδιο διάστημα με τρεις διαφορικούς σκόρερ (Κάρτερ, Μαργαρίτης, Τσόχλας) και στην ουσία να ανοίγει τον δρόμο για τη νίκη. Ο Κολοσσός είχε ακόμα ανάσα όμως. Με πόντους από τον Χάγκινς και βολές του Τσάμη, το σκορ έδειχνε 67-69, 12” πριν από τη λήξη. Και εκεί ξεκίνησε το θρίλερ…

Ο Τσόχλας κέρδισε φάουλ αλλά έκανε 0/2 από τη γραμμή με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να πανηγυρίσει πρόωρα τη νίκη του. Ο Λαρεντζάκης σούταρε για τρεις για να δώσει τη νίκη στον Κολοσσό, αστόχησε, με τον Χάγκινς να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ αλλά να μην καταφέρνει να ισοφαρίσει και να στείλει το ματς στην παράταση.

Καλύτερος για τους νικητές ήταν ο Τζέικ Όντουμ για τον ΠΑΟΚ με 16 πότνους και 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Δεκάλεπτα: 19-24, 39-39, 58-57, 67-69.

Κολοσσός (Λυκόγιαννης): Λαρεντζάκης 4, Ουότερς 10, Μανωλόπουλος 6(2/7τρ), Σμιθ, Στεφανίδης 2, Λίντεν 6, Σκοτ 10(2/6τρ, 4ρ, 4ασ), Τσάμης 18(1τρ, 8ρ), Χάγκινς 11(7ρ)

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Λάνγκφορντ 14(8ρ), Λιάπης, Κάρτερ 9(1τρ, 6ρ, 4ασ), Κακαρούδης 2, Τσόχλας 3(1τρ, 5ασ), Δέδας 5(1), Μαργαρίτης 12(4/5δ, 1/5τρ, 6ρ), Όντουμ 16(6/8δ, 1/3τρ, 5ρ, 5ασ), Βον 1, Μπρέμερ 5(1/7τρ), Σαλούστρος 2

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/12/14 00:41

    μα είναι εικόνα ομάδας αυτή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/12/14 00:54

    Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά, μπράβο και στις δύο ομάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *