ροή ειδήσεων

Πληρωμένοι δολοφόνοι έφτιαξαν ιστοσελίδα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν!



Ιστοσελίδα στην οποία διαφήμιζε τις...υπηρεσίες της δημιούργησε μία ομάδα πληρωμένων δολοφόνων στη Ρωσία, προκειμένου να...

προσελκύσει τους πελάτες της! Δημοσίευσε, μάλιστα, και τον τιμοκατάλογο για όλες τις ενέργειες της.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα βγήκε στο φως του ίντερνετ και διαφήμισε δίχως αιδώ τις «υπηρεσίων» των υπαλλήλων της. Παράλληλα, όπως αναφέρει το iefimerida.gr, δημοσίευσε και τον τιμοκατάλογο για το πόσο κοστίζει κάθε επιθυμία των πελατών. Σύμφωνα με αυτόν, με 728 ευρώ μπορούν να απειλήσουν το θύμα. με 1.073 ευρώ μπορούν να του σπάσουν τα μούτρα, με 2.147 ευρώ του αφήνουν μερικά σπασμένα πλευρά.
Παράλληλα, το σάιτ διατείνεται πως μπορεί να απαγάγει το υποψήφιο θύμα, να το μεταφέρει σε ερημική τοποθεσία όπου θα τον εκφοβίσει, κάνοντας μια "κουβεντούλα", όχι και τόσο πολιτισμένη. Το κόστος μιας δολοφονίας ποικίλει και είναι διαπραγματεύσιμο ανάλογα με τη πολυπλοκότητα της εκάστοτε υπόθεσης. Η ιστοσελίδα ανέφερε πως τη βρώμικη δουλειά κάνουν για σένα γκάνγκστερς, πρώην στρατιώτες, ενώ στην ιστοσελίδα μπαίνουν όσοι έχουν θέματα με απατημένους συζύγους, μη έντιμους συνεργάτες, κλέφτες και απατεώνες.
Επίσης έδινε εγγυήσεις ότι δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αστυνομία καθώς έχει συνδέσμους στις αρχές. Μάλιστα, δίνεται και φωτογραφία για να πειστεί ο πελάτης ότι η δουλειά του έγινε. Τελικά μετά το σάλο που είχε προκληθεί το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας μπλόκαρε την ιστοσελίδα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *