ροή ειδήσεων

Θα ακινητοποιούνται τα ΙΧ που δεν πλήρωσαν τη δόση οι ιδιοκτήτες τους!



Απίστευτη πατέντα στα νέα ΙΧ που βγαίνουν στην κυκλοφορία. Οι τράπεζες θα μπορούν να το ακινητοποιούν!...
Δεν θα φταίει ούτε η μίζα ούτε τα μπουζί ούτε οποιαδήποτε άλλη βλάβη του αυτοκινήτου που δεν θα παίρνει μπροστά, αλλά η απλήρωτη δόση στην τράπεζα ή τον ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας που του πούλησε το ΙΧ.

Πρόκειται για ένα τσιπ, την νέα πατέντα που εφαρμόζουν όλο και περισσότεροι έμποροι αυτοκινήτων στο εξωτερικό και δη στην Γαλλία, για να διασφαλίσουν ότι θα πληρωθούν κανονικά από τους αγοραστές των οχημάτων που πούλησαν.

Με το τσιπ αυτό, που διαχειρίζονται εξ αποστάσεως οι Γάλλοι «μαντράδες», μπορούν να δώσουν εντολή απενεργοποίησης στην μηχανή του αυτοκινήτου, ώστε να αναγκάσουν τους κακοπληρωτές να φανούν συνεπείς στις δόσεις τους.

Το σύστημα βασίζεται στην εφαρμογή gps, λόγω της οποίας ακόμη κι αν κάποιος ξεφορτωθεί το τσιπάκι, αν δεν πληρώσει το αργότερο εντός 24 ωρών από την προθεσμία καταβολής της δόσης, αυτοκίνητο θα έχει, αλλά …δεν θα έχει!

Ήδη δυο εκατομμύρια οχήματα έχουν ενισχυθεί με το σύστημα που έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους μπαταχτσήδες, ωστόσο από την άλλη πρόκειται για σύστημα που δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν αυτοκίνητο και άνθρωποι με κακό πιστωτικό παρελθόν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *