ροή ειδήσεων

Η μυστική συμφωνία Τσίπρα - Καμμένου - Κουβέλη



Ένας ετερόκλητος πολιτικός συνασπισμός,... υπό τον Αλέξη Τσίπρα και ένα μυστικό σχέδιο, που το planet-greece έμαθε και αποκαλύπτει. Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης...

Μιλάμε για την άκρα αριστερά, την λαϊκή δεξιά και την κεντροαριστερά που τα "βρήκαν" και πάνε ολοταχώς για εκλογές. Σύμφωνα, λοιπόν, με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece Πάνος Καμμένος και Φώτης Κουβέλης έχουν ήδη διαπραγματευτεί και συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα για τη διανομή ρόλων στη νέα κυβέρνηση.

Με τον Αλέξη Τσίπρα Πρωθυπουργό, έχει συμφωνηθεί ότι ο Πάνος Καμμένος θα αναλάβει τον ρόλο του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης αλλά και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Θυμίζουμε ότι όταν ήταν ο Καμμένος να μπει και στην κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον Λουκά Παπαδήμου "κλώτσησε" την τελευταία στιγμή, όταν διέρρευσε το "μπιλιετάκι" που ο ίδιος είχε δώσει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Σε ότι αφορά τον Φώτη Κουβέλη, η συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ περιλάμβανε την διάλυση της ΔΗΜΑΡ, με έναν όρο, όμως... Ο Φώτης Κουβέλης θα προταθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες ακόμη, από την υπόγεια συμφωνία... Υπομονή, θα τα πούμε!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *